Nieuws

Prototype Google Pixel 7a verschijnt op eBay

Google Pixel 7a camera
Wie de Google Pixel 7a wil kopen moet nog wel even wachten. Toch staat het toestel al online te koop, ook al is het nog niet aangekondigd.

Specificaties voor de Google Pixel 7a liggen inmiddels al een tijdje op straat. Dat is opmerkelijk, aangezien het toestel nog niet werd aangekondigd. Verwacht wordt dat die aankondiging zal plaatsvinden tijdens het Google I/O-evenement op 10 mei. Toch weerhoudt dat er een mysterieuze koper niet van de smartphone al te koop aan te bieden via eBay.

Meerbepaald gaat het om een prototype van de Pixel 7a. De koper zette het toestel online met een startbod van $1.650 – omgerekend is dat zo’n 1.550 euro. Voor dat geld zou je een niet-werkend prototype van het toestel gekregen hebben: de telefoon start enkel op in ‘fastboot mode’ en de SIM-houder ging intussen verloren. Wel is het toestel, in de woorden van de verkoper, nog in “uitstekende cosmetische staat”.

De eBay-listing voor het Pixel-prototype.

Wie zijn portefeuille al heeft bovengehaald bergt die beter terug op, want het toestel is niet meer beschikbaar via eBay. Wat de precieze reden daarvoor is zien we op het platform niet terug.

Specificaties Pixel 7a

Van wat we nu al over de Pixel 7a weten, blijkt dat hij de Tensor G2-chipset in gebruik zal nemen. Het scherm zal een verversingssnelheid van 90 Hz kunnen bieden, maar blijft wel even groot als in voorgaande telefoons.

Wat betreft het cameradepartement weten we al dat de Pixel 7a afscheid neemt van de Sony IMX363-sensor. Die wordt ingewisseld voor de IMX787: een 64 MP-sensor vervangt dus de oude 12 MP-sensor.

Verder zou het toestel met Android 13 uit de doos komen. Android 14 mag dan wel onderweg zijn, het lijkt erop dat het besturingssysteem iets later tot bij ons komt dan de Pixel 7a. Tenslotte ondersteunt de 7a ook de nieuwe Bluetooth 5.3-standaard: het toestel kreeg daarvoor een certificaat van Bluetooth SIG.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business