Dit zijn de kleuropties van Motorola’s Razr 40 Ultra

Motorola Razr 40 Ultra header
© Evan Blass
Geruchtenverspreider Evan Blass heeft donderdag officiële renders gepubliceerd van de Motorola Razr 40 Ultra. Dit zijn alle gekende details.

Het lijkt erop dat Motorola op korte termijn zijn nieuwste Razr-smartphone lanceert. Renders van Evan Blass tonen ons de Motorola Razr 40 Ultra in vol ornaat. Wat meteen de aandacht trekt is het coverscherm achter op de smartphone. Dat scherm wordt op de nieuwe Razr doorgetrokken tot langs en boven de camerasensoren.

Dat coverscherm kregen we eerder al eens te zien. Nieuw zijn echter de kleuren die Evan Blass de ether in slingert. Op de renders zien we een drietal kleuren: blauw, roze/rood en zwart. Die kleur vind je terug op het frame en het glazen paneel achterop. Zichtbaar is ook dat dit paneel een matte textuur meekrijgt, vergelijkbaar met de textuur op voorgaande Edge en Razr-toestellen.

Het is wel voor het eerst dat Motorola meerdere tinten meegeeft aan zijn Razr’s. Voordien kon je de toestellen enkel in matzwart verkrijgen. Of alle getoonde kleuren ook in de Belgische winkels komen te liggen, blijft nog wel een vraagteken. Soms brengen fabrikanten meer bijzondere kleuren enkel in Oosterse markten uit, zoals China.

Specificaties

Het ontwerp van de Razr 40 Ultra lijkt verder ongewijzigd ten opzichte van de Razr (2022). Voorop vind je nog altijd het 6,7-inch vouwbare OLED-scherm met de hole-punch notch bovenaan. Aan de achterzijde zijn ook nog altijd twee camerasensoren met LED-flitser aanwezig.

Ook op het vlak van aandrijving zijn de twee generaties identiek. Motorola zou de Razr 40 Ultra wederom Qualcomm’s Snapdragon 8+ Gen 1-chipset meegeven. Er zou wel minder ruimte zijn voor de batterij, die naar 2.850 mAh krimpt ten opzichte van zijn voorganger (3.500 mAh).

Wanneer de lancering plaatsvindt, is voorlopig ongekend. Lenovo-topman Yuanging Yang liet eerder wel vallen dat de nieuwe Razr op ‘zeer korte termijn’ verschijnt. Opvallend, gezien Motorola de Razr (2022) pas eind oktober in Europa uitbracht. Dat toestel kostte toen 1.199 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat heb jij gekocht tijdens Black Friday?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business