Ontdek de Betoverende Wereld van ‘Soul’ op Disney+

Soul
© Disney Pixar
Disney+ biedt een breed scala aan vermakelijke content, van geliefde klassiekers tot nieuwe releases. Een van de titels die momenteel beschikbaar is in België en de harten van kijkers heeft veroverd, is de bekroonde film 'Soul'.

‘Soul’, geproduceerd door Pixar Animation Studios en uitgebracht door Walt Disney Pictures, neemt ons mee op een onvergetelijke reis door het leven, de ziel en het nastreven van onze passies. Geregisseerd door Pete Docter, die eerder verantwoordelijk was voor meesterwerken als ‘Up’ en ‘Inside Out’, weet ‘Soul’ opnieuw de gevoelige snaar te raken en diepere levensvragen aan te boren.

Het verhaal

De film draait om het verhaal van Joe Gardner, een gepassioneerde jazzmuzikant die gelooft dat zijn leven pas echt begint wanneer hij zijn grote doorbraak krijgt op het podium. Wanneer Joe per ongeluk zijn ziel van zijn lichaam scheidt, belandt hij in een bovennatuurlijke wereld waar zielen hun unieke persoonlijkheden en passies ontwikkelen voordat ze naar de aarde gaan. In deze betoverende omgeving ontmoet hij 22, een ziel die vastzit in de ‘The Great Before’, vastbesloten om de mysteries van het leven te ontrafelen.

‘Soul’ staat bekend om zijn prachtige animatie, die de kijkers meeneemt naar kleurrijke dimensies en unieke visuele landschappen. De zorgvuldig gecreëerde beelden nemen je mee op een reis door de straten van New York City en naar bovennatuurlijke sferen die de verbeelding prikkelen.

De film wordt versterkt door een sterke cast, met Jamie Foxx als de stem van Joe Gardner en Tina Fey als de eigenzinnige ziel 22. Hun chemie en levendige vertolkingen geven de personages een onmiskenbare authenticiteit en diepgang. Het is een verhaal dat humor, hoop en een diepgaande boodschap van zelfontdekking en levensvreugde samenbrengt.

‘Soul’ heeft niet alleen indruk gemaakt op het publiek, maar ook op critici over de hele wereld. Met zijn gelaagde verhaal, diepgaande thema’s en visuele pracht werd de film won de film verschillende prestigieuze prijzen, waaronder de Academy Award voor Beste Animatiefilm en Beste Originele Muziek.

Als je op zoek bent naar een film die je hart zal raken, je verbeelding zal prikkelen en je aan het denken zal zetten, dan is ‘Soul’ de perfecte keuze. Of je nu een liefhebber bent van animatie, jazzmuziek of gewoon een goed verhaal.

Zin om ‘Soul’ te kijken? Abonneer je dan zeker en vast op de streamingsdienst. Je kan al beginnen kijken voor €8,99 per maand. Indien je meteen een jaarlijks abonnement neemt, betaal je €89,90. Met andere woorden: je krijgt twee maanden gratis.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business