Nieuws

Bank-app Revolut introduceert ‘Experiences’ voor activiteiten in België en Europa

Revolut laat je nu ook activiteiten boeken vanuit de app. © Revolut
Revolut, de gratis banking-app die al sinds 2015 aan populariteit wint en wereldwijd zo'n 30 miljoen gebruikers heeft, breidt hun aanbod deze week uit met 'Experiences'.

De nieuwe mogelijkheid laat je toe om binnen Europa rondritten, activiteiten, attracties te boeken, zonder dat daar een extra partij bij komt kijken. Denk daarbij aan een bezoek aan de Eifeltoren, een chocoladeworkshop in Brussel of een boottocht in Amsterdam. In totaal zijn er 300.000 aanbiedingen.

Revolut rekent hiervoor geen extra kosten aan. Experiences is dan ook vooral bedoeld om de app nog aantrekkelijker maken bij gebruikers die graag reizen. Zo kan je bijvoorbeeld al langer kosteloos geld omzetten naar een andere munteenheid (enkel tijdens weekdagen). Dit laat je in het buitenland met je digitale Revolut bankkaart betalen via Google Pay of Apple Pay en dat zonder transactiekosten. Andere functies voor reizigers zijn AirBnB-alternatief ‘Stays’ en verschillende reisverzekeringen. Ook toegang tot luchthavenlounges kan direct via de app.

Wie een betalend Revolut-abonnement heeft, krijgt door gebruik te maken van Experiences extra cashbacks, van 3 procent voor Standard en Plus gebruikers tot 5 procent voor Premium-leden en 10 procent voor Metal en Ultra-gebruikers. Cashbacks zijn steeds beperkt tot de kost van het desbetreffende Revolut-abonnement.

fintechrevolut

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals