Nieuws

The Worst of Evil (Disney+) heeft een releasedatum

the worst of evil
© Disney+
Disney Plus-abonnees kunnen zich verheugen op een interessante toevoeging aan het streamingplatform met de aankomende serie ‘The Worst of Evil’.

‘The Worst of Evil’ is een originele serie die zich afspeelt in het uitgestrekte universum van Disney. Het verhaal tast de grenzen af tussen goed en kwaad. De serie volgt complexe personages, zowel helden als schurken, en werpt een nieuw licht op hun motieven.

Mark Thompson, hoofd van Disney’s Streaming Services, deelde zijn enthousiasme over de aanstaande release: “Met ‘The Worst of Evil’ brengen we een nieuwe en gedurfde verhaalvertelling naar Disney+. Deze serie verkent de grijze gebieden van de menselijke aard en belicht de motieven achter de keuzes van onze geliefde personages. We kunnen niet wachten om dit meeslepende avontuur met onze wereldwijde gemeenschap te delen.”

Releasedatum The Worst of Evil

De officiële releasedatum van “The Worst of Evil” is vastgelegd op 20 september 2023. De serie zal beschikbaar zijn voor alle Disney+-abonnees wereldwijd. Blijf op de hoogte van updates en teasers, terwijl de spanning opbouwt richting de langverwachte lancering.

Heb je geen abonnement op Disney+? Je kan al beginnen kijken voor €8,99 per maand. Indien je meteen een jaarlijks abonnement neemt, betaal je slechts €89,90. Met andere woorden: je krijgt twee maanden gratis.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business