Nieuws

The Simpsons seizoen 34 komt naar Disney+

The Simpsons
© Disney+
Voor The Simpsons-fans is er weer iets om naar uit te kijken: seizoen 34 staat vanaf 11 oktober op Disney+. Op die datum gaat seizoen 35 ook in première in de VS.

Momenteel kun je al terecht op Disney Plus voor de eerste 33 seizoenen van The Simpsons. Op 11 oktober volgt nummer 34. Een seizoen waarin The Simpsons terugkeren naar Springfield. Seizoen 34 is tevens een jubileumnummer, waarin de hitserie zijn 750e aflevering aantikt. Volgens Disney is het inmiddels de ‘langstlopende primetime televisieshow’ uit de geschiedenis: de eerste aflevering van The Simpsons dateert uit 1989.

Centraal staat steeds de Simpsons-familie, en dat is ook niet anders in seizoen 34. Dat maakt het ook steeds een genot om naar te kijken. Met twee halloweenafleveringen ervaar je zo mogelijk ook nog wat spanning. Opvallend is dat één van de afleveringen, genaamd ‘Death Tome’, in anime-stijl werd vormgegeven. Met opzet, overigens: de naam Death Tome is namelijk gebaseerd op Death Note, een Japanse manga- en animeserie.

Verschillende gaststerren

Disney noemt de serie ‘continu vernieuwend’ en dat uit zich onder meer in zulke afleveringen. Ook zet de televisiegigant steeds gaststerren in om een elk seizoen een eigen smaakje te geven. Ditmaal werden onder andere Fred Armisen, Anna Faris, Will Forte, Simu Liu, Lizzo, Rob Lowe, Melissa McCarthy, Jade Novah, Aubrey Plaza en John Roberts uitgenodigd om hun stem in te spreken.

Stream The Simpsons

Wil je nog eens alle seizoenen van The Simpsons kijken? Momenteel kun je al op Disney Plus terecht voor de eerste 33 seizoenen. Over een drietal weken, op 11 oktober, voegt ook seizoen 34 zich bij dat rijtje. Wil je seizoen 35 zien? Dan moet je in de VS terecht: daar debuteert het 35e seizoen op 11 oktober.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business