Nieuws

Dit is wanneer Haunted Mansion op Disney+ verschijnt

Haunted Mansion
© Disney+
Haunted Mansion verscheen deze zomer in de bioscoop – haast tegelijk met de kaskrakers: Barbie en Oppenheimer. Vanaf 4 oktober staat de film ook op Disney+.

Een echte ‘zomerse film’ is Haunted Mansion ook niet. De film jaagt ons eerder de stuipen op het lijf. Waarom hij dan toch in de zomer in de bioscoopzalen te zien was? Disney mag het weten. Mogelijk is de film dan ook niet zo goed ontvangen. Hoewel de streaminggigant zich daar niet over uitlaat, is dat wel enigszins af te lezen aan de snelle transitie van bioscoop naar Disney+. Want: op 4 oktober is de film voor het eerst op de streamingsdienst te zien. Slechts twee maanden nadat de film voor het eerst in de bioscoop te zien was.

Tegelijk kan het ook een gerichte strategie zijn. Haunted Mansion is namelijk een film die geknipt is voor de halloweenperiode. Maak kennis met Gabbie: een alleenstaande moeder die samen met haar zoon een nieuw huis betrekt. Een huis dat geteisterd lijkt te worden door geesten. De priester, Kent, een gids en een helderziende moeten de geesten zien te verdrijven.

Voor wie niet van horror houdt: hoe griezelig Haunted Mansion soms ook aanvoelt, we hebben onze slaap na het kijken van de film niet hoeven onderbreken. Veel scenes zorgen bovendien eerder voor buikpijn van het lachen dan schrikreacties. Met andere woorden: de komediefilm is voor iedereen – iedereen die al eens graag komediefilms kijkt – geschikt.

Stream Haunted Mansion op Disney+

Wil je de film bekijken? Daarvoor moet je dus nog tot 4 oktober wachten. Op die datum verschijnt de film op Disney+. Wil je meer kijktips voor de halloweenmaand? Bekijk de beste films en series die in oktober op de streamingsdienst verschijnen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business