Tips

Disney+: de beste nieuwe films en series voor oktober 2023

Disney+ oktober 2023
© Disney
Op zoek naar kijktips voor oktober 2023? Dit zijn de beste films en series die in oktober op Disney+ verschijnen.

Uitgekeken op het huidige aanbod van Disney+? Goed nieuws: elke maand verschijnen nieuwe films en series op de streamingsdienst. Zo ook in oktober. Naar goede gewoonte maken we een overzicht van de beste films en series die in oktober 2023 naar Disney+ in België komen.

In oktober zien we onder meer het 34e seizoen van The Simpsons op de streamingdienst. Het is ook meteen een uniek seizoen, met twee halloween-afleveringen én in dit seizoen tikt de animatieserie zijn 750e aflevering aan. Een unicum, aldus comedygigant Disney.

Goed: het gaat in oktober dus spoken bij de Simpsons. Daar blijft het niet bij, want Disney voorziet ook in de nodige halloweenhorror met de nieuwe film ‘Haunted Mansion’. Voor degenen die niets hebben met horror; maak je daar geen zorgen om, Disney+ is er ook voor de niet-horrorkijkers (en degenen die al wat te veel horror gezien hebben). Voor die kijkers staat deze maand seizoen 2 van Loki in de schijnwerpers.

Voor ieder wat wils, zouden we willen zeggen. En er is meer: hieronder hebben we de belangrijkste én vooral ook beste films en series opgelijst die in oktober naar Disney+ komen. Kijk ook zeker naar de trailers en ontdek de content die je in oktober niet mag missen.

Deze films en series verschijnen in oktober 2023 op Disney+

Dancing with the Stars (seizoen 32) – 3, 10, 17, 24 en 31 oktober

Star Wars: Ahsoka (EP8) – 3 oktober

Haunted Mansion (film) – 4 oktober

The Villains of Valley View (S2) – 4 oktober

Loki (S2) – 5 oktober

Bobi Wine: The People’s President (docu) – 6 oktober

Alice’s Wonderland Bakery (S2) – 11 oktober

4EVER (S1) – 11 oktober

Grumpy Cat: The Worst Christmas Ever (film) – 13 oktober

Goosebumps (S1) – 13 oktober

Running Wild with Bear Grylls: The Challenge (S2) – 25 oktober

LEGO Marvel Avengers: Code Red (special) – 27 oktober

Alle films en series streamen?

Alle bovenstaande films en series verschijnen in oktober op Disney+. Wil je de series streamen, dan moet je uiteraard wel een Disney+-abonnement afsluiten. Neem je een jaarabonnement? Dan krijg je steeds één maand gratis (en betaal je dus net iets minder).

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business