Nieuws

Stream de seizoensfinale van Ahsoka op Disney+

ahsoka
© Disney+
In de nacht van dinsdag op woensdag verschijnt de achtste en voorlopig laatste aflevering van Ahsoka op Disney Plus. Star Wars-fan zitten op het puntje van hun stoel.

Star Wars: Ahsoka is in de chronologie een rechtstreeks vervolg op de animatieserie Star Wars Rebels. Dat is het geesteskindje van showrunner Dave Filoni, die het Star Wars-universum enkele jaren geleden deed heropleven met The Mandalorian.

Ahsoka uitstekend onthaald

Star Wars: Ahsoka werd laaiend enthousiast onthaald, zelfs bij de immer kritische fanbase. Ahsoka gaf ons de beste stukjes Star Wars sinds de originele trilogie, klonk het. Elke aflevering stuwde het intrigerende verhaal voorwaarts, op nummer 7 na. Hopelijk houden Filoni en co dan extra veel lekkers achter de hand voor de seizoensfinale. Waarom liet Baylan Skoll zijn padawan Shin Hati ‘in de steek’ en wat is de mysterieuze kracht waarnaar hij op zoek is? En slaagt Admiral Thrawn erin om de sprong door hyperspace te maken en een nieuwe oorlog te ontketenen in het bekende universum? Je ontdekt het vannacht.

In de Verenigde Staten wordt Ahsoka in prime time uitgezonden, zijnde om 18u (aan de westkust van de VS) en 21u in het oosten van de States. Omgerekend betekent dat de seizoensfinale bij ons om woensdag 3u ‘s nachts online komt. Ga jij wakker blijven?

ahsokadisney+ontspanningstar wars

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals