Nieuws

Bankapp Revolut wordt gebruiksvriendelijker met update 10

Revolut 10. Beeld: Revolut
Revolut, de bankapp die zowel in Europa als wereldwijd aan een sterke opmars bezig is, heeft Revolut 10 gelanceerd, een vernieuwde versie met nog meer mogelijkheden tot personalisatie.

Voor wie Revolut nog niet kent: de bankingapp laat je zowat alles doen dat je bij een van onze Belgische grootbanken ook kan doen en meer: sparen, beleggen, verzekeringen afsluiten en zelfs crypto aankopen. Het verschil? Er zijn geen kantoren en je doet alles via de app. Revolut debetkaarten zijn gratis te gebruiken (via je smartphone en mobiel betalen), maar de app biedt ook betaalde abonnementen. Deze zorgen voor extra mogelijkheden, zoals het commissievrij omzetten van je fondsen naar buitenlandse valuta of een cashback op elke aankoop. Hoewel het om een internetbank gaat, valt Revolut ook onder het Europese depositogarantiestelsel en is je kapitaal dus tot 100.000 euro beschermd. Het aantal gebruikers dat Revolut als primaire rekening gebruikt is het voorbije jaar gestegen met één derde, en de app heeft nu 35 miljoen klanten.

Ondertussen is de app dus aan zijn tiende versie toe en deze komt met een nieuw ontwerp om het groeiende aanbod (we schreven eerder al over Experiences) te ondersteunen. Zo werd de navigatie vereenvoudigd en kan je meer persoonlijke aanpassingen doen. Denk daarbij aan het instellen van thema’s, widgets en aangepaste achtergronden.

Revolut Pockets, dat je een sub-rekening laat maken van je rekening om wat geld apart te zetten voor bepaalde aankopen zoals abonnementen of je energiekosten, kreeg ook een upgrade.

Wiktor Stopa, Head of Growth Western Europe: “Revolut 10 is onze grootste stap voorwaarts om klanten te helpen om van Revolut hun primaire rekening te maken. We hebben Revolut 10 ontwikkeld om klanten een duidelijk overzicht te geven van al hun rekeningen en hun geld op één plek. Daarnaast kunnen ze makkelijk navigeren door hun favoriete functies en producten. Het gebruiksgemak staat centraal en we hopen dat het bijgewerkte, duidelijkere ontwerp Revolut-klanten helpt om bestaande functies en producten te verkennen waarvan ze misschien niet wisten dat ze binnen handbereik lagen.“

“We weten dat elke klant uniek is en eigen behoeften heeft, dus we zijn erg blij dat we personalisatie-opties kunnen bieden, zoals widgets. Hiermee kunnen klanten rechtstreeks op hun startpagina kaarten of favoriete gebruikers specificeren en geld verplaatsen met één tik. Waar je je ook bevindt op je financiële traject, Revolut helpt jou om je geldzaken makkelijk te regelen.”

Revolut 10 is te downloaden via de Google Play Store en de Apple App Store. Wil je meer weten over Revolut? Houd dan zeker TechPulse in de gaten voor onze review.

bankingrevolut

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals