Nieuws

Streamz haalt films en series van Paramount+ binnen

Streamz reclame
Fans van Paramount+-series en -films kunnen binnenkort terecht op Streamz voor hun dagelijkse dosis kijkvermaak.

Groot nieuws langs de kant van Streamz: de Belgische streamingdienst sloot een licentieovereenkomst met Paramount+. Dat wil zeggen dat Streamz-abonnees vanaf eind 2023 verschillende series kunnen kijken die uitgebracht werden door Paramount Pictures, CBS Studios en Showtime. Dit najaar arriveren de eerste series uit de catalogus op de streamingdienst, waaronder ‘Poker Face’ en ‘Star Trek: Strange New Worlds’.

Er staat dit najaar dus heel wat op het programma. Ook twee prequelreeksen van de populaire westernserie, ‘1883’ en ‘1923’, komen naar de streamingdienst. De hoofdrollen zijn er voor Helen Mirren en Harrison Ford. Ook Kiefer Sutherland zal je dit najaar kunnen zien spelen op Streamz, in de spionagethriller ‘Rabbit Hole’. Fans van gelauwerde series als ‘The Affair’ en ‘Twin Peaks’ kunnen ook daarvoor terecht bij Streamz, vanaf dit najaar.

Films

Bovendien komen er ook heel wat films van Paramount+ naar Streamz. ‘No Country for Old Men’, “The Truman Show’ en ‘Saving Private Ryan’ zijn maar enkele van de toppers die naar de Belgische streamingdienst komen. Streamz Premium+-abonnees kunnen daarbovenop ook de allernieuwste films kijken, zoals ‘Mission Impossible – Dead Reckoning Part One’.

Kids

Ook voor de jongsten wordt het aanbod flink uitgebreid. Als je kinderen graag naar ‘Dora The Explorer’, ‘Blaze en de Monsterwielen’ of ‘PAW Patrol’ kijken, is Streamz de aangewezen dienst: vanaf december zullen ook deze reeksen op de Belgische streamingdienst te zien zijn.

Vanaf december

Streamz-abonnees zullen vanaf december toegang krijgen tot Paramount+-reeksen. Die verschijnen automatisch in het aanbod van de streamingdienst en zullen geen extra geld kosten. Vanaf 2024 zullen er ook nieuwe series te zien zijn, die zullen hier dan op hetzelfde moment verschijnen als in de VS. Wat films betreft: enkel met een Streamz Premium+-abonnement zal je de allernieuwste titels kunnen kijken. Films die al wat ouder zijn, zal je ook met een standaardabonnement kunnen kijken.

In 2024 verandert er nog het een en ander voor de streamingdienst. Op het einde van dat jaar zou HBO Max namelijk naar onze contreien trekken. Daardoor zou HBO-content op Streamz gaan verdwijnen. Fans kunnen wel nog tot het einde van het jaar hun favoriete HBO-reeksen op Streamz verderzetten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business