Nieuws

Seizoen 2 van Loki staat nu volledig op Disney+

Loki seizoen 2
© Disney Plus
Nadat de eerste aflevering van seizoen 2 op 6 oktober aan de Disney+-catalogus werd toegevoegd, staat het tweede seizoen van Loki nu volledig op Plus.

Iets meer dan een maand na de première van de eerste aflevering, is seizoen 2 van Loki nu volledig te streamen op Disney+. In totaal gaat het om zes afleveringen, waarvan vrijdag 10 november de laatste op + is verschenen. Twee jaar na de release van het eerste seizoen begint daarmee weer het wachten op de toekomst van de serie. Of er een derde seizoen in de koker zit, is niet bekend.

Duidelijk is wel dat Disney zich graag bezighoudt met de multiverse, waarbinnen Loki zich afspeelt. Naast Loki (S1/S2) zijn ook Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Ant-Man and the Wasp: Quantumania verbonden aan dat universum.

Loki-producer Kevin Wright wilde daar enkel over kwijt dat seizoen de afsluiter vormt van het verhaal dat in S1 werd gestart. Of het Loki in seizoen 2 lukt het universum én zijn vrienden te redden? Wij gaan zeker en vast geen spoilers geven. Ga er dus alvast goed voor zitten op de zetel, en geniet van een staaltje avontuur waar je u tegen zegt.

Streamen op Disney+

Seizoen 2 van Loki is nu volledig beschikbaar op Disney+ in België. Heb je na vanavond het volledige seizoen afgekeken? Neem dan zeker nog een kijkje in ons Disney+-streamingoverzicht met daarin de beste nieuwe films en series voor de maand november.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business