Nieuws

Disney+ de beste nieuwe films en series voor november 2023

Streaming kijktips Disney+ november
© Disney
Welke films en series op Disney+ je deze herfstmaand niet mag missen? Dit zijn de beste films en series die in november 2023 op Disney+ verschijnen.

Uitgekeken op het huidige aanbod van Disney+? Goed nieuws: elke maand verschijnen er nieuwe films en series op de streamingsdienst. Zo ook in oktober. Naar goede gewoonte maken we een overzicht van de beste films en series die in november 2023 naar Disney+ in België komen.

Kerstfans kunnen uitkijken naar The Santa Clauses 2: het tweede seizoen van die serie maakt op 8 november zijn opwachting. In november doet Disney+ ook ‘Brawn: The Impossible Formula 1 Story’ uit de doeken – meer specifiek op 15 november. Fans van Doctor Who maken best op 25 november een gaatje in hun agenda voor de introductie van drie Doctor Who-specials.

Quiz Lady, een film die reeds op de streamingsdienst verscheen (2 november) staat nog in het teken van gelddrama. Drama dat de ‘Quiz Lady’ (maak daar gerust ‘Ladies’ van) op moet zien te lossen met een spelshow. Dat is nog lang niet alles. Hieronder zijn de films en series die je écht niet mag missen opgelijst. Staat er niets voor je bij? Kijk dan al eens naar onze kijktips voor oktober (en Netflix).

Deze films en series verschijnen in november 2023 op Disney+

Quiz Lady – 2 november

The Santa Clauses (S2) – 8 november

Culprits – 8 november

Loki – 10 november

Brawn: The Impossible Formula 1 Story – 15 november

Dashing Through the Snow – 17 november

Doctor Who specials – 25 november

Faraway Downs – 26 november

Alle films en series streamen?

Alle bovenstaande films en series verschijnen in november op Disney+. Wil je de series streamen, dan moet je uiteraard wel een Disney+-abonnement afsluiten. Neem je een jaarabonnement? Dan krijg je steeds één maand gratis (en betaal je dus net iets minder).

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business