Tips

Netflix België: de beste nieuwe films en series voor november 2023

Netflix kijktips november 2023
© Netflix
Op zoek naar kijktips om deze kletsnatte maand mee te overleven? Dit zijn de beste nieuwe films en series die je in november 2023 op Netflix kan verwachten.

Het is ongelofelijk: over twee maanden is het jaar alweer voorbij. Voor Netflix dus hét moment om zijn collectie van films en series voor én vooral ook over de feestdagen aan te vullen. Het is ten slotte bijna Sinterklaas (en kerst). Series vol blije gezichten en waarin het kwaad wordt uitgeroeid. Dat kunnen we deze ijskoude en vooral ook kletsnatte herfstmaand ook wel gebruiken. Welke parels je deze maand op Netflix kan tegenkomen? Verderop zijn de beste films en series die in november op Netflix in België verschijnen opgelijst.

Voor Squad Game-fans heeft Netflix goed nieuws: de serie is terug! Althans, het gaat om een real-life versie van de serie. Geen dode of gewonden – kandidaten die verliezen keren heelhuids thuis. Voor liefhebbers van een vroege kerst staat op 20 november ‘Best. Christmas. Ever!’ te wachten – een kerstfilm vol sterren uit de 90’s. Ook staat deze maand de verfilming van de roman ‘All the Light We Cannot See’. Meer kijktips? Bekijk zeker en vast de trailers hieronder.

Deze films en series verschijnen in november 2023 op Netflix

All the Light We Cannot See (serie) – 2 november

Robbie Williams (documentaire) – 8 november

Cyberbunker: The Criminal Underworld – 8 november

The Killer – 10 november

Criminal Code – 14 november

The Dads – 17 november

Best. Christmas. Ever! (film) – 20 november

Squid Game: The Challenge (serie) – 22 november

A Nearly Normal Family – 24 november

Oblirated (serie) – 30 november

Kijktips voor Disney+

Uitgekeken op Netflix? Kijk dan zeker en vast naar ons overzicht van de films en series die in oktober op Disney+ verschenen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business