Nieuws

OnePlus 12 uitgelekt, RAM en batterijcapaciteit bekend

OnePlus 12
© OnePlus
De OnePlus 12 verschijnt in China op 5 december, maar er zijn vandaag al beelden en specs opgedoken, zowel van leakers als OnePlus zelf.

Hoe de OnePlus 12 eruit zal zien, is dus al lang geen geheim meer. De gelekte beelden lijken nu helemaal overeen te stemmen met de foto’s die OnePlus zelf al verspreid heeft. Ze komen van de bekende Chinese mediasite Weibo. Tot dusver zijn er twee kleurvarianten bekend: groen en wit. Beiden lijken een glazen achterkant te hebben, al kunnen we dat nog niet helemaal bevestigen. De witte variant heeft een glanzende afwerking, terwijl de groene er eerder mat uitziet, al kan dat in de realiteit nog afwijken van de beelden. 

Op de achterkant zien we een cirkelvormige cameraset-up, in de stijl die we van OnePlus gewoon zijn. Het eiland (dat drie lenzen telt) wordt door een stukje metaal verbonden met de zijkant van het toestel. Wellicht is dat eerder een designkeuze dan iets functioneels. Verder kan je zien dat het display van de OnePlus 12 licht gebogen is. Centraal bovenaan is een cameragaatje voorzien. Wat ook opvalt is dat de schermranden wel erg dun zijn. 

24 GB RAM en 5400mAh-batterij 

Op een van de gelekte screenshots zien we het infoscherm van Android, waarop af te lezen is dat de OnePlus 12 24 GB RAM heeft. Dat is uitbreidbaar met 4 GB aan virtueel RAM. Wellicht gaat het wel om een speciale versie van de telefoon, die alleen in thuisland China beschikbaar zal zijn. Ook de batterijcapaciteit is bekend: 5400 mAh. In dit geval gaat het om het model met 1 TB aan opslag. Het display heeft een diagonaal van 6,82 inch en ook de specificaties van de camera’s zijn bekend. Die zijn respectievelijk 50, 64 en 48 MP sterk. 

Vanaf morgen, 5 december, zal de OnePlus 12 te koop zijn in China. De rest van de wereld moet het launchevent in januari afwachten. Vermoedelijk zal dat de 23ste plaatsvinden.

mobieloneplusoneplus 12

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals