Nieuws

Samsung werkt aan kleinere Galaxy S Ultra-telefoon

Samsung Galaxy S22 Ultra in het groen
© Unsplash
Samsungs Galaxy S26-serie krijgt mogelijk twee Ultra-modellen. Het zou Apples iPhone Pro-serie als inspiratie gebruiken, aldus tipster Revegnus.

Terwijl Samsung nog volop bezig is met de voorbereidingen van zijn Galaxy S24-serie, spreekt tipster Revegnus via X (voorheen Twitter) alvast over de Galaxy S26-serie. Vanaf die reeks zou Samsung van het iPhone Pro-effect willen genieten door twee Ultra-modellen te lanceren; een variant gebaseerd op de bestaande Ultra-modellen, en een kleinere versie.

Momenteel is niet duidelijk hoe groot die compacte versie van de Galaxy S Ultra zou worden. Als het Zuid-Koreaanse merk de Apple-route kiest, zou het om een formaat van rond de 6 inch kunnen gaan. De iPhone 15 Pro heeft bijvoorbeeld een 6,1-inchscherm, terwijl het scherm op de Pro Max 6,7 inch meet.

Galaxy S Ultra of Galaxy S FE

De tipster lijkt wel onzeker over de serie waarin het kleinere Ultra-model terechtkomt. In het bericht wordt verwezen naar zowel de Galaxy S- als de Galaxy S FE-serie. Revegnus schrijft dat de Ultra-telefoon ook zomaar een krachtigere Galaxy S FE-telefoon kan zijn. Voorlopig blijft het dus gissen naar de exacte invulling van het lek.

Galaxy Z Fold Lite

Datzelfde geldt voor de andere informatie die gedeeld wordt, over een Galaxy Z Fold Lite. Er zouden twee Galaxy Z Fold Lite-modellen in ontwikkeling zijn, staat te lezen in het bericht. Een van deze Lite-modellen wordt geleverd zonder coverscherm. Wanneer die telefoon zou verschijnen, is nog niet duidelijk. Bij Samsung zou gedacht worden aan een lancering tezamen met de Galaxy Z Fold 6.

Gezien Samsung recent ontkende met een goedkopere foldable te komen, vragen we ons echter af wat er waar is van dit gerucht. Neem de informatie dus zeker met een grote korrel zout. Zelfs als de informatie momenteel klopt, kan er nog van alles gebeuren voor de telefoons worden onthuld.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business