Nieuws

OnePlus Nord Buds 3 komen er binnenkort aan

OnePlus Nord Buds 3
© OnLeaks & MySmartPrice
De OnePlus Nord Buds 3 lijken er binnenkort aan te komen met een minder hoekig design en een vernieuwd ontwerp voor de oplaadcase.

Wij vonden de OnePlus Nord Buds 2 al echte budgettoppers, dus we zijn dan ook erg benieuwd naar de OnePlus Nord Buds 3. Volgens de bekende leaker OnLeaks hoeven we in ieder geval niet lang meer te wachten.

Wat kunnen we verwachten van de OnePlus Nord Buds 3?

Nieuwe gelekte renders tonen ons een dunner design dat ook minder hoekig is dan de voorgaande Nord Buds. Ook zie je in de afbeelding hierboven een vernieuwd design voor de oplaadcase. Die oplaadcase is nu ovaal en hij zou verder ook nog een IPX4-certificering hebben voor bescherming tegen spatwater. De case krijgt een glanzende bovenkant, maar verder een matte afwerking.

MySmartPrice heeft naast de nieuwe render ook nog een aantal specificaties gelekt, maar deze zijn nog niet officieel bevestigd. Volgens deze outlet krijgen de Nords Buds 3 een 10,4mm-subwoofer en een 6mm-tweeter, plus dezelfde soort ruisonderdrukking als hun voorgangers. Ook zullen de oortjes een IP55-certificering hebben voor water- en stofbestendigheid, en Bluetooth 5.3 met Google Fast Pair en multipoint-connectiviteit voor het verbinden met twee apparaten tegelijk.

We horen ook dat de batterijduur hetzelfde zal zijn als bij de Nord Buds 2. Dat betekent 9 uur met ruisonderdrukking uit en tot 33 uur met de oplaadcase erbij. Als je ruisonderdrukking aan hebt staan, gaan die getallen omlaag naar 6 uur en 22 uur. Er zal schijnbaar ook een vorm van snelladen aanwezig zijn, waardoor je na 10 minuten opladen alweer 5 uur lang verder kan luisteren.

Blijven het budgettoppers?

Met een prijs van 69 euro kreeg je bij de OnePlus Nord Buds 2 echt veel waar voor je geld. Deze oortjes leverden een goede audiokwaliteit, degelijke ruisonderdrukking en een redelijk goede batterijduur.

We hebben helaas tot nu toe nog niets gehoord over de prijs van de Nord Buds 3, maar we hopen natuurlijk dat hij diezelfde budgetvriendelijke prijs zal houden als zijn voorganger. Als we voor die prijs weer ondersteuning voor Dolby Atmos krijgen, plus een iets beter geluid en het nieuwe design dat we in de renders hebben gezien, dan kunnen we erg tevreden zijn met deze draadloze oortjes.

Een officiële releasedatum hebben we ook nog niet, maar we kunnen wel een gok wagen. De eerste generatie van de Nord Buds kwam uit in 2022 en de tweede generatie verscheen afgelopen april. Er lijken dus elk jaar nieuwe oortjes te worden toegevoegd aan deze productlijn en aangezien we nu al meerdere leaks voorbij hebben zien komen, is een release in begin 2024 toch wel waarschijnlijk.

Uitgelicht artikel OnePlus Nord buds 3 OnePlus Nord Buds 3 krijgen een premium ontwerp

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business