Nieuws

Garmin Forerunner 165 komt eraan, dit moet je weten

Garmin Forerunner 165
© 91Mobiles
De Garmin Forerunner 165 wordt naar verluidt op korte termijn geïntroduceerd in Europa. De Forerunner 165 is Garmins langverwachte opvolger van de Forerunner 55.

Bijna drie jaar geleden introduceerde Garmin de Forerunner 55, het instapmodel van de Forerunner-reeks. Garmin lijkt zich intussen klaar te maken om de 55 uit het assortiment te halen en te vervangen door de Forerunner 165. Dat meldt 91Mobiles. De publicatie deelt ook enkele beelden van Garmins nieuwste sporthorloge.

Vast staat dat de Garmin Forerunner 165 beschikbaar komt in drie kleuren: turquoise, wit en zwart. Uit de gelekte beelden blijkt verder dat de schermranden zijn gekrompen en dat de behuizing is afgevallen. Garmin besteedde aandacht aan een vernieuwde “Run”-knop, die eenvoudiger in gebruik moet zijn.

Garmin Forerunner 165 kleuren
© 91Mobiles

Op hardwarevlak is de Forerunner 165 uitgerust met Garmins Elevate V4 PPG-hartslagsensor. Verder biedt het sporthorloge een 1,2-inch AMOLED-scherm, een batterij die tot 11 dagen meegaat en een barometer om hoogteverschillen tijdens trainingen bij te houden. Wie voor de Garmin Forerunner Music kiest, krijgt ook nog 4 GB opslag. De Music-variant kan als MP3-speler dienen en verbindt draadloos met je bluetoothoortjes en -hoofdtelefoons.

De Forerunner 165 kost € 279

Verwacht wordt dat Garmin de Forerunner 165 in Europa uitbrengt voor 279 euro. De Music-editie kost volgens 91Mobiles vijf tientjes meer, waardoor de prijs uitkomt op 329 euro.

Wanneer de Garmin Forerunner 165 wordt uitgebracht is vooralsnog onduidelijk. Vorig jaar verschenen in maart enkele fitnessproducten van het Amerikaanse elektronicamerk. Meer specifiek ging het toen om de Forerunner 265 en 965.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business