Nieuws

Gerucht: nieuwe flip-foldable van OnePlus

OPPO Find N3 Flip
OPPO Find N3 Flip | © OPPO
OnePlus en OPPO overwegen mogelijk een flip-telefoon te lanceren met telefoto- en macrofunctionaliteit, volgens recente geruchten.

OnePlus lijkt een nieuwe zet te overwegen in de wereld van smartphones. Volgens recente geruchten zou het bedrijf zijn horizon willen verbreden met de mogelijke lancering van een flip-telefoon.

Dit gerucht komt van Smart Pikachu op de Chinese site Weibo, die automatisch vertaald werd door AndroidAuthority. Hij claimt dat de volgende flip-foldable van OPPO een tele- en macrolens zou hebben. Hij suggereert echter ook dat OnePlus een vouwbare klaptelefoon zou aan het ontwikkelen zijn met dezelfde functies.

De telefoon zou naar verluidt dus een telefotocamera bevatten die gebruikers in staat stelt om op afstand gelegen onderwerpen vast te leggen, met verbeterde zoommogelijkheden. Dit specifieke kenmerk zou OnePlus kunnen helpen om zich te onderscheiden in de markt van vouwbare smartphones.

Er was al eerder een gerucht dat OPPO een klaptelefoon genaamd Find N5 Flip aan het ontwerpen was, die intussen gecanceld is. Mogelijk krijgt die een nieuwe vorm onder de branding van OnePlus. Het bedrijf OPPO bracht al eerder zo’n flipphone uit, de Find N3 Flip.

OnePlus Open

OnePlus kwam in 2023 met een foldable op de markt: de OnePlus Open. Die vouwt zich verticaal uit, en was van goede kwaliteit. De smartphone is beschikbaar in België en Nederland voor 1.799 euro. Of daar binnenkort een tweede model aan toegevoegd wordt, valt nog te bezien.

Uitgelicht artikel OnePlus Open review: de nieuwe standaard voor foldables

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business