Nieuws

Grand Theft Auto VI verschijnt in het najaar van 2025

grand theft auto vi
© Take-Two/Rockstar Games
Uitgever Take-Two heeft eindelijk duidelijkheid geschapen over het verschijnen van Grand Theft Auto VI. De release is nu officieel gepland voor het najaar van 2025.

Moederbedrijf Take-Two heeft daarover gecommuniceerd bij de presentaties van zijn laatste kwartaalresultaten. Tot nu toe was er geen richtdatum voor de release van Grand Theft Auto VI, buiten ‘ergens in 2025’. Hoewel Take-Two dus nog geen exacte datum heeft, weten fans wel weer iets meer.

Grand Theft Auto VI in najaar 2025

“Dankzij nieuwe prognoses kunnen we de eerdere schatting van ontwikkelaar Rockstar Games voor 2025 verder preciseren naar het najaar van 2025”, aldus Take-Two-CEO Strauss Zelnick in het kwartaalrapport. “We hebben er alle vertrouwen in dat Rockstar Games een ongeëvenaarde entertainmentervaring zal brengen. Onze verwachtingen voor de commerciële impact van de titel blijven alleen maar stijgen”, klinkt het.

Het zesde deel van een van de grootste gamereeksen ooit zal zich afspelen in Leonida (gebaseerd op het echte Florida), met een focus op Vice City. De game lijkt zich wel in de moderne samenleving af te spelen, dan wel in het Miami van de jaren 80, zoals in Grand Theft Auto: Vice City, uit 2002. In de eerste officiële trailer maakten we al kennis met de twee speelbare hoofdpersonages, Jason en Lucia.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business