Beats Pill-speaker komt terug uit de archieven op 25 juni

Beats Pill
© Unsplash / William B.
Apple onthult op 25 juni mogelijk een nieuwe Beats Pill-bluetoothspeaker. Twee jaar geleden trok Apple nog de stekker uit de Beats Pill-reeks.

Beats introduceerde sinds 2012 diverse Pill-speakers. De laatste bluetoothspeaker van Beats, de in 2015 geïntroduceerde Pill+, moest in 2022 het veld ruimen. Sindsdien lag de focus van Apple op de ontwikkeling van Beats-oortjes. Voor speakers moest je bij Apple in het HomePod-segment winkelen. De Pill maakt echter een comeback. Via het Beats by Dre-account op X verspreidde Apple dinsdag een teaser over de nieuwe Pill-speaker.

De teaservideo is precies wat je van Beats by Dre mag verwachten, met NBA-ster LeBron James en rapper Lil Wayne in de hoofdrol. Wanneer ze op een feest arriveren, staat de muziek wel erg zacht. De oplossing staat gelukkig al klaar: de gloednieuwe Beats Pill-speaker. De speaker wordt zelfs uitgebreid getoond in de video.

Het ontwerp is niet erg verrassend: het design heeft veel weg van dat van oudere Pill-speakers. De speaker heeft een mesh grille met het Beats-logo. De speaker lijkt wat klein, maar dat blijft lastig te beoordelen aan de hand van de korte teaservideo. Je krijgt verder nog druk- of touchknoppen om de speaker te bedienen.

Terugkeer van de Beats Pill

Dit is niet de eerste keer dat Beats de Pill in het openbaar toont. LeBron James werd eerder al gespot met de nieuwe Pill. Later dook de speaker ook op bij F1-coureur Daniel Ricciardo. Het is duidelijk dat Apple nog voor de lancering zo veel mogelijk mensen wil bereiken om de Beats Pill te promoten.

De introductie vindt volgende week al plaats, op dinsdag 25 juni. Dan weten we ook hoeveel de nieuwe Beats Pill kost en of de speaker in België en Nederland op de markt komt.

appleaudiobeatsbeats pillontspanning

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals