Partnerinfo, Tips

Mis deze exclusieve deal van NordVPN niet!

Al volop aan het aftellen naar Black Friday? Neem dan zeker eens een kijkje naar deze speciale Black Friday-aanbieding van NordVPN.
Black Friday is nog maar enkele dagen verwijderd, en her en der zien we al de ene knotsgekke aanbieding na de andere opduiken. Maar laat je niet verblinden door al deze prachtige deals. In het heetst van de strijd om de beste koopjes te bemachtigen, vergeten shoppers wel eens aan hun veiligheid te denken en zetten ze hun persoonlijke data zelf in de uitverkoop.Hou altijd in gedachte dat er ook figuren op het internet rondneuzen die de komende dagen niet op zoek zijn naar een nieuwe smartphone of televisie, maar naar jouw persoonlijke gegevens. Geef hen niet de kans die te bemachtigen. Start je Black Friday dit jaar met een deal die al je andere koopjes beschermt: de NordVPN special.

90 dagen gratis

NordVPN geeft standaard een korting tot 70% wanneer je een abonnement voor drie jaar neemt. Dat kost je dan €144,33. Ter ere van Black Friday gaan ze nog een stapje verder. Bovenop deze bestaande korting geeft NordVPN je drie maanden gratis! Dat betekent dus 90 dagen lang gratis volle bescherming en privacy. Ideaal om in de koude wintermaanden  van je favoriete Netflix-shows te genieten!Opgepast: deze deal is wel enkel beschikbaar voor het 3-jarig abonnement. Hou dus in gedachten dat je na die drie maanden zal gevraagd worden om het bedrag van €144,33 te betalen. Deze deal biedt geen mogelijkheid tot het betalen van een maandelijks abonnement. NordVPN biedt wel voor alle abonnementen een garantie dat indien je niet overtuigd bent, je binnen 30 dagen het abonnement kan opzeggen en je geld volledig terugkrijgt. Je hebt dus uitgebreid de tijd om een oordeel te vellen zonder je over geld zorgen te hoeven maken.

Waarom NordVPN?

NordVPN is een betrouwbare en gevestigde naam als het gaat om cybersecurity. Jouw data wordt beveiligd via de allernieuwste encryptie en omgeleid via de beveiligde NordVPN-servers, zodat je gerust kan zijn dat je online veiligheid en privacy gegarandeerd zijn. Maar dat is lang niet alles. NordVPN omzeilt regionale blokkeringen voor Netflix en andere streamingdiensten. Zo kan je de nieuwste afleveringen van je favoriete serie al thuis in je woonkamer brengen nog voor ze officieel in België gelanceerd worden!Met gespecialiseerde P2P-netwerken en dubbele VPN-servers, hoge snelheden, geïntegreerde TOR-functionaliteiten, adblocken via CyberSec, en meer dan 5000 servers om uit te kiezen, heeft zelfs een basispakket van NordVPN heel wat te bieden. De Black Friday-special is slechts een kers op de taart.Als je tijdens Black Friday op zoek bent naar privacy en veiligheid, dan is deze deal iets voor jou. NordVPN biedt altijd al veel voor weinig geld, en geeft nu nog net een tikkeltje meer. En tijdens Black Friday geldt: hoe meer, hoe beter! Profiteren van deze deal? Klik dan hier en geniet van deze super deal.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business