Cybercriminelen blijven ook het komende jaar niet stilzitten. Voor welke cyberbedreigingen moet je op je hoede zijn in 2018?

PureVPN laat zich van zijn meest vrijgevige kant zien voor Black Friday. De prijzen voor een 5-jarig abonnement zakken met 88%.

Black Friday is al jaren het absolute hoogtepunt van het koopjesseizoen. Het is een dag waarop zelfs de minder fanatieke shoppers wel eens durven toegeven aan de koopwoede. Producten worden immers aan belachelijk lage prijzen aangeboden. Zo ook PureVPN (bekijk de deal hier).

Black Friday deal: 88%

Als je op zoek bent naar een betrouwbare VPN-provider die niet enkel uitblinkt door zijn snelheid en prestaties, maar ook geverifieerd en gecertifieerd is voor zijn no-log claims, dan is PureVPN de VPN-server die je zoekt.

PureVPN helpt zijn gebruikers al decennia lang met al hun noden op vlak van streamen, deblokkeren, maar ook veiligheid en privacy. Dankzij zijn consistente topprestaties en vele positieve gebruikersreviews op platformen als TrustPilot (en TechPulse), is PureVPN er in geslaagd om wereldwijd zieltjes voor zich te winnen.

PureVPN wil voor Black Friday nog dat stapje extra zetten. Een vijfjarig abonnement op PureVPN zal vanaf nu nog maar €1,18 per maand kosten, ofwel €71 voor 5 jaar. Dat is een exclusieve korting van maar liefst 88%! Een gelijkaardige deal ga je onmogelijk vinden, want PureVPN is de enige op de markt die 5-jarige abonnementen aanbiedt. Overige VPN-providers durven niet verder dan 3 jaar te gaan. Klik hier om meteen naar de deal te gaan.

Meer uitsparen is meer streamen

Gebruikers van PureVPN kunnen wereldwijd toegang krijgen tot de Amerikaanse catalogus van bijvoorbeeld Netflix. Regionale blokkeringen worden omzeild. Om je nog meer kijkplezier te gunnen, biedt PureVPN je ook toegang tot het regionale aanbod in zes extra landen: VK, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland en Japan.

Waar wacht je nog op? Profiteer nu van de PureVPN Black Friday deal en gebruik  TECHPULSE15 om nog eens 15% extra korting te krijgen.

Het belooft alvast weer een spetterende Black Friday te worden dankzij PureVPN!

Update: deal verlengd!

Was je toch te laat om van deze deal te profiteren? Wees niet getreurd! Gezien het grote succes van de Black Friday-actie, heeft Pure VPN deze met nog een week te verlengen. Dezelfde voorwaarden blijven geldig.

 

Gerelateerde artikelen

PureVPN review: snelheidsduivel

PureVPN is de meest complete VPN-dienst van het moment. De service is erg snel, heeft over heel de wereld servers staan en biedt een gespecialiseerde modus aan voor onder andere Netflix.