Partnerinfo

PureVPN’s straffe Black Friday-deal: pak 88% korting en betaal maar 1,14 euro per maand

PureVPN
PureVPN, een van de beste virtual private network-aanbieders op de markt, heeft een straffe deal in de aanbieding voor Black Friday.

Het 5-year-plan van PureVPN is voor Black Friday met maar liefst 88 procent afgeprijsd. Dat wil zeggen dat je tijdelijk maar 1,14 euro per maand betaalt. Op het moment van schrijven is de deal nog maar 14 dagen geldig. Wees er dus snel bij. Ook bij deze actie heb je steeds recht op een geld-terug-garantie binnen de 31 dagen. 

PureVPN: supersnel en veilig 

PureVPN voerder onlangs een serverupgrade door en verdubbelde zijn maximale snelheid tot wel 20Gbps. De provider neemt zo de leiding in de industrie. De eerste servers met de snelheidsupgrade staan in Londen, Manchester en Washington DC. Tegen het einde van dit jaar voegt PureVPN daar nieuwe locaties aan toe. 

Uit een audit van KPMG is gebleken dat PureVPN aan alle privacyvoorwaarden voldoet. De netwerkdienst registreert nergens gebruikersgegevens. Het ging daarbij overigens om een always-on-audit, waarbij KPMG op elk moment een nieuwe controle kan uitvoeren, zelfs zonder dat PureVPN daar eerst van op de hoogte gebracht wordt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business