Partnerinfo

Maak kennis met de ASUS Vivobook Pro 14/15 OLED

K3500 ASUS laptop
De ASUS Vivobook Pro 14/15 OLED is een stijlvolle laptop die prestaties en gebruiksgemak samenbrengt in één betaalbaar productiviteitsmonster.

Zit je nog op schoolbanken en vul jij je vrije tijd met creatieve projecten? Of ben je net afgestudeerd en heb je nood aan een laptop die je helpt bij het zetten van je eerste stappen als young-professional? Dan is de ASUS Vivobook Pro 14/15 OLED met Intel® Core i7 processor een uitstekende keuze. 

Visueel indrukwekkend

Het stijlvolle ontwerp van de Vivobook Pro 14/15 OLED is licht en draagbaar, maar de echte visuele pracht zit hem in het hoogwaardige OLED-display, dat zorgt voor prachtige kleurweergave bij het ontwerpen of consumeren van content. Aan jou de keuze tussen het 15-inch model (K3500) met FHD-resolutie (1920 x 1080 pixels) of het compactere 14-inch exemplaar (K3400) met een hogere 2.8K-resolutie (2880 x 1800 pixels). Beide laten je genieten van een superhelder – tot 600 nits – NanoEdge-scherm met een screen-to-body ratio van 84 procent en een 100% DCI-P3 kleurengamma voor uiterst levendige kleuren. Het display is bovendien PANTONE Validated voor professionele kleurnauwkeurigheid en TÜV Rheinland-gecertificeerd voor lage blauwlichtuitstoot.

K3500 ASUS laptop

Hoogwaardige prestaties

De Vivobook Pro 14/15 OLED is jouw ideale partner in veeleisende situaties dankzij de aanwezigheid van een 11e generatie Intel® H-serie CPU en NVIDIA GeForce GTX 1650. Ook aanwezig is tot 16 GB DDR4-werkgeheugen en een SSD met maximaal 1 TB opslag. Of jouw voorkeur nu uitgaat naar content creatie in Photoshop, beeldbewerking in Lightroom of videobewerking in Adobe Premiere, er is steeds een passende configuratie te vinden in de Vivobook Pro line-up. Dankzij het IceCool Plus koelsysteem met dubbele ventilatoren blijft de laptop bovendien altijd en overal koel, waardoor stabiele prestaties verzekerd zijn.

Alle modellen zijn voorzien van de nodige connectiviteit in de vorm van één USB 3.2 Gen 1-poort en twee klassieke USB 2.0-poorten. Een Thunderbolt 4-aansluiting maakt de verzameling compleet. Verder kan je een extra monitor aansluiten dankzij ondersteuning voor HDMI 1.4, terwijl een hoofdtelefoonaansluiting en Micro-SD-kaartlezer voor extra gebruiksgemak zorgen. WiFi 6 laat je ook nog eens supersnel surfen.

K3500 ASUS laptop

Altijd heldere audio

Je zal niet teleurgesteld zijn door het Harman Kardon geluidssysteem dat zorgt voor prachtige en meeslepende audio die al jouw films en muziek volledig tot hun recht doet komen. De ASUS AI noise-canceling technologie zorgt er dan weer voor dat jouw microfoon steeds helder klinkt door ruis weg te filteren en de ClearVoice Speaker-functie doet hetzelfde voor de audio van jouw gesprekspartners. 

Hoe je workflow er ook uitziet, de ASUS Vivobook 14/15 Pro OLED weet er ongetwijfeld raad mee en levert de perfecte all-in-one oplossing af voor content creators en young professionals. 

Ontdek alles over de Vivobook Pro OLED op ASUS.com

ASUS K3500

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met één van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business