Synology C2 Backup

Een veilige back-up van je Windows- of Mac-toestel is belangrijk. C2 Backup van Synology kan je daarin helpen. Probeer het 30 dagen gratis uit.

Advertentie

Heb jij ook vaak problemen met back-ups voor je Windows- of Mac-toestel? Vergeet je dikwijls back-ups uit te voeren? Dan is Synology C2 Backup voor jou waarschijnlijk de ideale oplossing. De software van NAS-specialist Synology kan alle gegevens op je apparaten veilig bewaren zodanig dat jij ze kan ophalen wanneer je ze weer nodig hebt. C2 Backup maakt bovendien een volledige kopie van alle systeemconfiguraties, gebruikersinstellingen en applicaties. Wijzig je iets? Dan neemt C2 Backup die aanpassing mee.

C2 Backup: wat heeft het in z’n mars?

Tegenwoordig werken we allemaal in cloudtoepassingen. Daardoor is er bij veel mensen misschien minder behoefte aan back-ups. Toch kan dat nog heel interessant zijn, niet alleen voor de vaste content op je toestel, maar ook omdat je alle instellingen en configuraties dan kan meenemen. Mensen die bijvoorbeeld wél nog vaak vaste content op hun toestel hebben staan zullen hier zeker baat bij hebben. Met C2 Backup zorg je er bijvoorbeeld voor dat je die familiefoto’s en video’s niet dreigt kwijt te spelen.

Bovendien kan het programma ook externe harde schijven meenemen in de back-up wanneer je deze op je PC of Mac hebt aangesloten.

Herstel je PC of Mac

C2 Backup biedt een uitgebreid Recovery Portal waardoor je als gebruiker een hele serie aan flexibele herstelopties krijgt. Je kan je toestel weer tot leven brengen met een bare-metalherstel (momenteel alleen voor Windows) of door zelf te bepalen welke zaken je wil overzetten. Zo kan je probleemloos bladeren door alle mappen en structuren die je op je PC of Mac had staan.

Heb je meerdere toestellen in huis? Dan is het perfect mogelijk om per toestel back-ups te gaan beheren en eventueel opslagruimte te gaan maximaliseren. Zo kan je met verschillende schema’s instellen wanneer de backup van je toestel mag uitgevoerd worden, ook als het scherm vergrendeld of uitgelogd is.

C2 Backup Recovery Portal

Is het veilig?

Synology beveiligt alle data in je back-ups met een persoonlijke sleutel. Daardoor heb je zelf alleen toegang tot je bestanden. De software maakt gebruik van AES-256-versleuteling voordat de bestanden worden geüpload naar de servers.

Hoeveel kost het?

Je kan C2 Backup 30 dagen gratis uitproberen zonder kredietkaart. Dit zijn de prijzen en features per abonnement:

C2 Backup