Partnerinfo

Nieuwe extensies .blog en .shop zijn er

[Partnerinfo] Op zoek naar een originele domeinnaam voor uw organisatie?

 
Een goede domeinnaam is van vitaal belang voor iedere onderneming. Het is immers de wegwijzer bij uitstek om uw site online terug te vinden. Iedereen tracht dan ook een originele en duidelijke naam te registreren die bovendien eenvoudig te onthouden is. Nieuwe extensies kunnen daar een belangrijke rol spelen.

.shop

Sinds de start van .shop is duidelijk gebleken dat dit domein een overdonderend succes wordt. Het ziet er zelfs naar uit dat .shop alles in huis heeft om de nieuwe .com te worden. Het is een ‘internationaal’ domein, kort, krachtig, duidelijk en gemakkelijk te onthouden. Allemaal zaken die belangrijk zijn voor een goede domeinnaam.
 
Kortom als je een webshop hebt of als je online diensten aanbiedt, dan is .shop de nieuwe must-have extensie.
 

Een kort, krachtig, duidelijk en gemakkelijk te onthouden domein dat alles in huis heeft om de nieuwe .com te worden.
 
Bovendien blijkt ook uit de cijfers dat deze extensie enorm populair is. Op 26 september, de dag dat de go-live voor deze extensie van start ging, werden er op amper een halfuur tijd 39.801 .shop-namen geregistreerd. Twee uur later was dit aantal al opgelopen tot 45.427.
 
Momenteel zijn er al meer dan 83.000 .shop-namen geregistreerd. Wacht dus niet langer en spring snel mee op de .shop-trein.

Promo

Om het .shop-domein nog iets aantrekkelijker te maken dan het nu al is, bieden wij ook een leuke promo aan voor deze extensie. Tot en met 31 januari 2017 kunt u bij ons een .shop-naam registreren voor slechts € 8,99.
 
Gun uzelf alvast een eindejaarscadeautje en voeg .shop toe aan uw lijstje van domeinnamen.
 

 

.blog

Een korte, krachtige extensie die ogenblikkelijk duidelijk maakt waar ze voor staat. Hebt u een eigen blog? Of heeft uw bedrijf een eigen blog waar uw klanten perfect op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen? Dan kan een .blog-naam een leuke extra zijn.
 
Vanaf 21 november 2016 kan iedereen die dit wenst een naam onder deze extensie registreren. Hierbij geldt het first come, first served principe. Via onze website kan u echter nu reeds een .blog-naam pre-registreren.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business