Partnerinfo

Bezoek VivaTech in Parijs – hét technische evenement voor ondernemingen

VivaTech
Laat u in vier dagen volledig bijpraten over alles wat te maken heeft met innovatieve ontwikkelingen.

Leer van de ervaringen van andere bedrijven en ontmoet uw vakgenoten tijdens het Viva Technology Event.

Wat kunt u verwachten tijdens VivaTech?

Dagelijks worden zowel particulieren als bedrijven geconfronteerd met razendsnelle technische ontwikkelingen. Dit heeft invloed op alles waar we mee bezig zijn. Of het nu gaat om toepassingen van kunstmatige intelligentie, doelmatige oplossingen voor de klimaatverandering of een hogere participatie van vrouwen op de arbeidsmarkt. De ondernemer van nu en in de toekomst moet voorbereid zijn op de digitale transformatie en de ontwikkelingen die continue plaatsvinden.

Tijdens VivaTech krijgt u de gelegenheid om uzelf volledig op de hoogte te stellen van de actuele ontwikkelingen en de verwachtingen voor de toekomst. Hierbij delen experts hun kennis en ervaringen. Dit geeft u de kans om dit toe te passen in uw eigen bedrijf.

De onderwerpen die tijdens de VivaTech aan bod komen zijn zeer divers en hebben betrekking op vraagstukken rond het milieu, de maatschappij en de economie. Dankzij het internationale karakter van het evenement, kunt u rekenen op een veelzijdige blik op de toekomst van de technologie, vanuit diverse invalshoeken.

Wanneer vindt VivaTech plaats?

VivaTech vindt van 14 tot en met 17 juni 2023 plaats in de Porte de Versailles in Parijs. Tijdens deze dagen is er een vol programma. Er worden diverse congressen georganiseerd over uiteindelopende onderwerpen. Denk aan gaming en meta verse, marketing en adverteren, cybersecurity, deeptech en foodtech.

Naast de vele congressen zijn er ook nog aanvullende programmaonderdelen. In de VivaTech labs krijgen startende ondernemers een kans om hun businessplannen te presenteren en hun start-up in de spotlights te zetten voor grote bedrijven als Orange, de RATP Group en de ManpowerGroup. Daarnaast kunt u ook uw ideeën voorleggen aan potentiële investeerders tijdens de VivaTech pitch contest. Voor het stimuleren van nieuwe ontwikkelingen en innovatieve ideeën worden er tijdens het evenement prijzen uitgereikt aan veelbelovende start-ups.

Internationale speakers tijdens VivaTech

Tijdens het vierdaagse evenement zijn er veel speakers aanwezig. Vaak zijn er per onderwerp meerdere speakers. Zo krijgt u ook binnen dat vakgebied de informatie vanuit meerdere gezichtspunten.

Voor de toekomst van de sport is bijvoorbeeld Tony Estanguet, president van de organisatie van de Olympische Spelen 2024 in Parijs, aanwezig. Ook dr. Werner Vogels van Amazon zal als speaker aanwezig zijn, net als Dan Schulman, president en CEO van PayPal.

Als nieuwkomer binnen het VivaTech evenement noemen we FemTech village. Volgens een rapport van de Verenigde Naties hebben vrouwen wereldwijd een achterstand op de arbeidsmarkt. Bij FemTech wordt aandacht besteed aan oplossingen om de gezondheid van vrouwen te verbeteren. Dit kan wereldwijd mede bijdragen aan een verhoogde arbeidsparticipatie.

VivaTech wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd. De capaciteit van het evenement is in 2023 met 20% uitgebreid. Hierdoor is er nog meer ruimte voor alle belangstellende bezoekers en de vele, internationale, speakers. Op vivatechnology.com vindt u een complete lijst van de speakers die toegezegd hebben aanwezig te zijn.

Prijzen en tickets

Om aan VivaTech deel te nemen, is het noodzakelijk om vooraf tickets te reserveren. Er zijn verschillende opties.

De start-up pass is speciaal voor ondernemers met een start-up. Zij krijgen tegen gereduceerd tarief toegang. Daarnaast is er een algemene bezoekerspas. Koopt u drie of meer kaarten tegelijk dan krijgt u groepskorting.

Kiest u voor de pas C-level summits, dan heeft u bovendien toegang tot workshops en het ontbijt en de lunch waar u aanvullend kunt netwerken. Boek uw pas eenvoudig online en u bent na een bezoek aan VivaTech volledig op de hoogte van alle technische ontwikkelingen in uw vakgebied.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business