Partnerinfo

Formule 1 kijken met CyberGhost VPN

Formule 1 VPN
Formule 1 is een van de populairste en meest gevolgde sporten ter wereld. De races worden wereldwijd uitgezonden, maar de toegang tot deze uitzendingen kan per land verschillen.

Toegang tot Formule 1 streams kan voor sommige fans een probleem zijn, vooral als ze in een land wonen waar de Formule 1 niet wordt uitgezonden of als Formule 1 kijken gewoon ontzettend duur is (zoals in België) of als ze op reis zijn in het buitenland. Een oplossing voor dit probleem is het gebruik van een VPN zoals CyberGhost VPN.

CyberGhost VPN stelt gebruikers in staat hun internetverbinding te beveiligen en anonimiseren door hun internetverkeer via externe servers te routeren. In mensentaal betekent dit dat gebruikers hun IP-adres kunnen maskeren en als het ware hun locatie op de wereld kunnen wijzigen. Dit kan van pas komen bij het kijken van bepaalde Formule 1 livestreams, omdat sommige uitzendingen geografisch beperkt en alleen beschikbaar zijn voor kijkers in bepaalde landen. Door CyberGhost VPN te gebruiken, kunnen gebruikers deze beperkingen omzeilen en toegang krijgen tot die uitzendingen van Formule 1, ongeacht waar ze zich bevinden.

Dit klinkt misschien allemaal wat ingewikkeld, maar dat is het niet. Het gebruik van CyberGhost VPN is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Na het downloaden en installeren van de VPN-software op je apparaat, moet je alleen maar verbinding maken met een server in het land waar de gewenste uitzending van Formule 1 beschikbaar is. Dit doe je door door de server te selecteren uit de lijst van beschikbare servers.

CyberGhost VPN is een van de marktleiders in de privacy-industrie en heeft een solide reputatie opgebouwd met een indrukwekkend klantenbestand van meer dan 38 miljoen gebruikers. Bovendien heeft CyberGhost een ‘uitstekende’ beoordeling op Trustpilot, gebaseerd op 16.000 reviews.

Waarom Formule 1 kijken met CyberGhost VPN?

Raceweekenden leggen veel druk op ISP’s. Miljoenen mensen loggen in om live races te bekijken, wat ervoor kan zorgen dat je ISP jouw internetsnelheid vertraagt om netwerkbronnen te beheren. Als je buiten de deur bent of op een openbaar wifi-netwerk kijkt, kan de toegang tot die streamingdiensten om vergelijkbare redenen zelfs worden geblokkeerd. Met CyberGhost VPN moet je je geen zorgen maken dat je ISP ziet wat je online doet en je verbindingssnelheid zal verminderen. Daarnaast zorgt de VPN er ook voor dat je toegang kan krijgen tot geblokkeerde content op openbare wifi-netwerken zoals je werkplaats of school.

Een andere reden om Formule 1 te kijken met CyberGhost is omdat het gewoon veel goedkoper is. In België is Formule 1 te bekijken met Play Sports. Play Sports kost €29,95 per maand, of €9,95 voor een dagpas. Met CyberGhost krijg je toegang tot gratis livestreams in het buitenland.

Gratis Formule 1-livestreams

Gratis Formule 1-streams zijn te vinden in landen zoals Oostenrijk of het Verenigd Koninkrijk. Vanuit België heb je normaal geen toegang tot deze streamingsites door geo-beperkingen.

Dit probleem kan je oplossen door gebruik te maken van CyberGhost VPN. Hiermee krijg je toegang alle Formule 1 streams die je kan vinden, ondanks dat je gewoon in België bent. Hieronder vind je enkele gratis en officiële Formule 1-aanbieders die je kan gebruiken met CyberGhost VPN.


VPN-serverOmroepTaal
Verenigd KoninkrijkChannel 4Engels
OostenrijkServus TVDuits
LuxemburgRTL ZweeLuxemburgs
ItaliëTV8Italiaans
AlbaniëRTSHAlbanees
BraziliëRede BandeirantesPortugees
ZwitserlandSRFDuits


Het is belangrijk om te weten dat het commentaar bij deze livestreams dus niet in het Nederlands is. Dit probleem kan je oplossen door gebruik te maken van de gratis Grand Prix Radio en het geluid te synchroniseren.

CyberGhost VPN

Cyberghost biedt een uitgebreid scala aan functies die je online privacy en veiligheid versterken. Met meer dan 9000 VPN-servers wereldwijd en geavanceerde versleutelingstechnologie kan je met CyberGhost VPN genieten van een veilige en anonieme internetervaring. Hieronder vind je een lijst van belangrijke specificaties:

 • Meer dan 9000 VPN-servers wereldwijd
 • 256-bit AES-versleuteling
 • Bescherming tegen DNS- en IP-lekken
 • OpenVPN, IKEv2 en WireGuard-protocollen
 • Onafhankelijk geverifieerd, strikt beleid zonder logs
 • Onbeperkte bandbreedte en datavolume
 • Apps voor Windows, macOS, Android, iOS en meer
 • Eén abonnement beschermt tot 7 apparaten tegelijkertijd
 • 24/7 klantenondersteuning
 • Geld-terug-garantie van maar liefst 45 dagen

Gratis Formule 1 kijken met CyberGhost VPN doe je zo:

 1. Ga naar cyberghostvpn.com en abonneer je voor €2,11/maand
 2. Zet je locatie via de app op de gewenste locatie van de livestream
 3. Ga naar de website van de omroepzender en start met kijken
 4. Optioneel: sycnhroniseer de Grand Prix radio voor Nederlandse commentaar

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business