Partnerinfo

Love Island kijken met CyberGhost VPN

Love island vpn
©iStock
Love Island is een programma dat in meerdere landen wordt uitgezonden, maar jammer genoeg is niet elke versie te bekijken in België. Met CyberGhost kan dit wel.

Iedereen heeft wel een guilty pleasure waar ze zich stiekem aan overgeven. Voor velen is dat het verslavende reality-tv-programma Love Island. Of je nu wilt smullen van de relatieperikelen, genieten van de sensatie of gewoonweg de villa-intriges wilt volgen, Love Island heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op fans van reality-tv. Maar wat als je toegang wilt krijgen tot Love Island-afleveringen uit andere landen? Hier komt CyberGhost VPN om de hoek kijken. Met CyberGhost kun je elke versie van Love Island kijken, ongeacht waar je je bevindt.

Buitenlandse Love Island-afleveringen kijken

In België hebben we enkel toegang tot Love Island UK, Vlaanderen en NL, die zijn te bekijken via GoPlay. Maar wat als je nu naar de afleveringen van Australië of Amerika wilt kijken? 

Geen zorgen, met CyberGhost VPN kun je moeiteloos buitenlandse Love Island-afleveringen streamen. Of het nu gaat om het volgen van de opwindende romantiek in Love Island Australia of het kijken naar de drama’s in Love Island USA, CyberGhost VPN zorgt ervoor dat je overal ter wereld van deze versies kan genieten.

Met meer dan 17 jaar ervaring is CyberGhost VPN een van de leiders in de privacy- en beveiligingsindustrie, en wordt “uitstekend” beoordeeld op Trustpilot.  

Dankzij CyberGhost VPN kun je je IP-adres verbergen en een virtuele locatie kiezen in het land waar de gewenste Love Island-versie wordt uitgezonden. 

Met CyberGhost VPN kun je veilig en anoniem verbinding maken met duizenden servers in 90+ landen over de hele wereld. Omdat het compatibel is met meer dan 40 streaming platforms, kunt u genieten van meer content dan ooit tevoren! Of je nu op je computer, smartphone, tablet of smart TV kijkt, CyberGhost biedt gebruiksvriendelijke apps voor verschillende apparaten en platforms, zodat je je favoriete afleveringen van Love Island altijd en overal kunt bekijken. 

Dus, waar wacht je nog op? Zet je favoriete seizoen van Love Island aan, leun achterover, ontspan en laat CyberGhost VPN je meenemen op een internationaal avontuur vol liefde, drama en intriges.

Zo kijk je Love Island met CyberGhost

Om te genieten van alle afleveringen van Love Island, heb je allereerst CyberGhost VPN nodig.

Eens je een abonnement hebt, kun je volgende stappen volgen om Love Island-afleveringen van over de hele wereld te bekijken:

  1. Download en installeer de CyberGhost VPN-app op je apparaat. Er zijn apps beschikbaar voor vrijwel elk apparaat.
  2. Open de app en log in met je CyberGhost-accountgegevens.
  3. Kies een serverlocatie in het land waar de gewenste Love-Island-versie wordt uitgezonden. Selecteer bijvoorbeeld Australië als je Love Island Australia wilt bekijken, of een server in de Verenigde Staten voor Love Island USA.
  4. Nadat je een server hebt geselecteerd, maakt CyberGhost automatisch verbinding en verbergt het je IP-adres, waardoor het lijkt alsof je je in het gekozen land bevindt. Hierdoor krijg je toegang tot content die normaal gezien niet beschikbaar is in België.
  5. Ga naar de streamingdienst of website waar de Love Island-afleveringen beschikbaar zijn. Voor Love Island USA is dit bijvoorbeeld CBS.
  6. Start je internationaal Love Island-avontuur.

CyberGhost VPN zorgt er niet alleen voor dat je geografische beperkingen kunt omzeilen, maar ook dat je dat allemaal veilig en anoniem kan doen. Door het versleutelen van je internetverbinding, met behulp van geavanceerde beveiligingsprotocollen, zorgt CyberGhost VPN ervoor dat al je online activiteiten tijdens het streamen volledig privé en beschermd blijven. Je kunt met een gerust hart genieten van je guilty pleasure, wetende dat je persoonlijke gegevens en browsersessies veilig zijn – zelfs je ISP kan je niet kan volgen.

Als je kiest voor het 2-jarig abonnement krijg je momenteel 82% korting, waardoor de prijs zakt naar €2,11 per maand. Daarnaast krijg je er ook nog eens 3 maanden gratis bovenop.

Er is ook een geld-terug-garantie van 45 dagen waardoor je CyberGhost VPN zonder risico kan uitproberen. Je krijgt ook toegang tot de 24/7 klantenservice waar je met al je vragen terecht kan. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business