Partnerinfo

De ultieme PDF-editor voor pc, Mac, Android en iOS: UPDF (61% korting)

UPDF header
© UPDF
In het huidige digitale tijdperk is het hebben van een betrouwbare en veelzijdige PDF-editor essentieel voor veel particulieren en bedrijven.

UPDF is een alles-in-één PDF-editor met een breed scala aan functies, waardoor het dé tool is voor het lezen, annoteren, bewerken, synchroniseren, converteren, coderen, ondertekenen en organiseren van PDF’s op pc, Mac, Android en iOS. Wat UPDF voor Windows en Mac onderscheidt, is de integratie van ChatGPT-functies, zoals PDF’s vertalen, samenvatten, uitleggen, schrijven, herschrijven en proeflezen.

Bovendien kunnen TechPulse-gebruikers profiteren van een exclusieve korting van 61% op UPDF Pro, zoals beschreven aan het einde van dit artikel. Laten we eens duiken in de indrukwekkende mogelijkheden van UPDF en hoe het een revolutie teweeg kan brengen in de manier waarop je met PDF-documenten omgaat.

Belangrijkste functies van UPDF PDF Editor

PDF bewerken en synchroniseren op meerdere platforms

Met UPDF kunnen gebruikers moeiteloos tekst, afbeeldingen, links, watermerken, kop- en voetteksten bewerken. Met UPDF Cloud kunt u uw PDF’s naadloos synchroniseren tussen Mac-, iOS-, iPadOS-, Windows- en Android-apparaten. Dit zorgt ervoor dat u altijd toegang heeft tot de laatste versie van uw PDF’s, waar u ook bent.

© UPDF

PDF annoteren

Optimaliseer teamwerk en vereenvoudig de workflow voor het beoordelen van documenten met UPDF PDF Annotator. Markeer, onderstreep, doorhaal, voeg tekstvakken, callouts, plakbriefjes, stempels, stickers, handtekeningen en vormen toe om uw PDF’s interactiever en informatiever te maken.

© UPDF

PDF omzetten naar elk format

UPDF ondersteunt het converteren van PDF naar Word, PPT, XLS, CSV, XML, RTF, TXT en HTML. UPDF kan PDF ook coderen naar afbeeldingsformaten zoals JPG, PNG, GIF, TIFF en BMP. Bovendien kun je PDF converteren naar PDF/A, de nieuwste versie van het formaat dat het archiveren van informatie ondersteunt. Bovendien kun je met UPDF for Windows PDF’s maken van andere bestandsindelingen zoals Word, Excel of afbeeldingen.

AI-gestuurde OCR om gescande bestanden om te zetten in bewerkbare PDF’s

UPDF bevat een geavanceerde OCR-functie voor het scannen en converteren van gescande PDF’s, papieren documenten en afbeeldingen naar doorzoekbare en bewerkbare PDF’s. De OCR-tool kan meer dan 38 talen detecteren. Bovendien kun je PDF-bestanden in batches OCR-en en kiezen uit drie verschillende OCR-modi voor de beste resultaten.

PDF’s ordenen

UPDF vereenvoudigt het organiseren van PDF’s met functies zoals pagina’s herschikken, verwijderen, invoegen, splitsen, extraheren, vervangen en roteren. Met deze functies kunt u uw PDF’s aanpassen aan uw specifieke behoeften, waardoor het algehele documentbeheer verbetert.

© UPDF

PDF-bestanden en afbeeldingen combineren in één PDF

Met UPDF kunt u eenvoudig verschillende PDF-bestanden en afbeeldingen combineren, de volgorde van pagina’s wijzigen en een samenhangend document maken. Of u nu rapporten, presentaties of afbeeldingen in één PDF moet samenvoegen, deze functie vereenvoudigt het proces en maakt meerdere afzonderlijke bestanden overbodig.

PDF versleutelen

Bovendien kunnen gebruikers hun PDF-bestanden versleutelen, beveiligen met een wachtwoord en machtigingen instellen om de toegang te controleren. Of u nu het afdrukken, kopiëren of bewerken wilt beperken, met UPDF kunt u beveiligingsinstellingen op documentniveau definiëren en afdwingen. Door gebruik te maken van sterke versleutelingsalgoritmen zorgt UPDF ervoor dat uw vertrouwelijke gegevens beschermd blijven tegen ongeautoriseerde toegang.

© UPDF

PDF-formulieren maken en invullen

Het invullen van PDF-formulieren is een dagelijkse vereiste voor veel mensen, of het nu gaat om het invullen van aanvraagformulieren, vragenlijsten of enquêtes. UPDF biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee u moeiteloos PDF-formulieren kunt maken en invullen. U kunt tekst invoeren, vinkjes zetten en zelfs handtekeningen toevoegen om ervoor te zorgen dat uw ingevulde formulieren professioneel en nauwkeurig zijn.

Adobe Acrobat DC vs. PDF Expert vs. UPDF: welke moet u kiezen?

   Prijzen, systemen en functiesAdobe Acrobat Standard DCPDF ExpertUPDF
 Prijzen$155.88/jaar$79.99/jaar;$139.99/Levenslang$29.99/Jaar $45.99/Levenslang
 Werkt op systemenAlleen WindowsMac, iOS, Mac, Windows, iOS en Android
Lees PDFPDF’s openen, bekijken en lezen, bladwijzers toevoegen en tekst doorzoeken in PDF’s
 Een PDF als diavoorstelling weergevenXX
PDF annoterenMarkeren/doorstrepen/onderstrepen/tekst
 Commentaar/Tekstvak/Tekstuitdrukking/Sticky Note/Vormen/Pencils/ Stempels/
 Kronkelende lijnXX
 StickersXX
Bewerk PDFTekst toevoegen aan PDF’s
 Bestaande tekst in PDF’s, links en kop- en voetteksten bewerken
 Beelden bewerken
 Watermerken toevoegen en bewerken, achtergrondX
 Rijke tekst toevoegen door slepen en neerzettenXX
OCRZet gescande documenten om in doorzoekbare en bewerkbare PDF’sX
PDF omzetten    PDF omzetten naar Word, Excel, PPT, tekst en afbeeldingen (PNG, JPEG)
 PDF opslaan als PDF/AXX
 PDF naar CSV, BMP, GIF, TIFFXX
 PDF omzetten naar RTFX
 PDF omzetten naar HTML, XML,X
PDF organiserenPagina’s invoegen, vervangen, uitpakken, roteren, splitsen, verwijderen en bijsnijden
Versleutelen en delenEen wachtwoord toevoegen om PDF’s te beschermen
PDF makenEen lege PDF maken
 Bestanden combineren tot één PDF
 Formulieren invullen
 PDF verkleinen

Highlights van UPDF Editor

  1. Compatibiliteit met meerdere platforms: UPDF biedt cross-platform compatibiliteit op pc, Mac, Android en iOS. Je kunt één UPDF-account gebruiken op al deze apparaten om overal en altijd te bewerken;
  2. Geïntegreerd met ChatGPT: met de ChatGPT-integratie is UPDF PDF Editor uitgerust met verschillende AI-gestuurde mogelijkheden. Het kan documenten samenvatten, wat handig is om snel de belangrijkste punten van lange PDF’s te begrijpen. U krijgt een beknopte samenvatting van het document zonder dat u elke pagina hoeft door te lezen. Daarnaast kan UPDF AI helpen bij het uitleggen van complexe concepten in een PDF. Als je onbekende termen of technisch jargon tegenkomt, kun je gewoon om uitleg vragen in de chat-interface. Verder ondersteunt UPDF AI het vertalen van PDF-documenten. Het kan gebruikers helpen om de geselecteerde gedeelten nauwkeurig te vertalen;
  3. Kosteneffectief: UPDF biedt een betaalbare oplossing met een concurrerende prijsstructuur. De jaarlijkse licentie kost $29,99 USD, terwijl de permanente licentie verkrijgbaar is voor $49,99 USD. Vergeleken met grote concurrenten op de markt biedt UPDF alle benodigde PDF-bewerkingsfuncties voor een budgetvriendelijke prijs. En nu met een speciale aanbieding van 61% korting voor TechPulse gebruikers, krijg je UPDF Pro voor een lagere prijs. Een enkele UPDF-licentie kan op maximaal vier apparaten worden gebruikt. En UPDF biedt een 30 dagen geld-terug garantie om je geld terug te vragen als je niet tevreden bent met het programma. Sluit nu de deal!

Samengevat is UPDF een uitzonderlijke PDF-editor die uitgebreide bewerkingsfuncties combineert met AI-gestuurde mogelijkheden. Van het samenvatten en vertalen van PDF’s tot het geven van duidelijke uitleg en een chatbot voor directe antwoorden: UPDF revolutioneert de manier waarop we met PDF-documenten omgaan.


Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

partnerinfoupdf

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals