Reviews

Getest: CM Storm Xornet en Sentinel

We hebben 17 muizen op onze benchmarkmachine gezet, en getest op snelheid en nauwkeurigheid. Een overzicht van al de gesteste modellen, en een uitleg over de werking van de test, vind je hier.

Het submerk van Cooler Master – CM Storm – heeft twee muizen ingestuurd: de Xornet en de al wat langer bekende Sentinel. Beide zijn gamingmuizen, maar wel met een andere pasvorm. De Sentinel ondersteunt de gehele hand, de Xornet, een kleinere muis, doet dit niet. Wij prefereren zonder twijfel de Sentinel.

Het is duidelijk dat CM Storm voor de Sentinel betere hardware heeft gebruikt. De sensor is niet alleen preciezer, maar ook van veel betere kwaliteit. De Sentinel is een van de weinige muizen die alle tests kan doorlopen zonder een ‘frame te droppen’. Op alle snelheden zien we keurige cijfers: 5.200 DPI of in elk geval in de buurt. CM Storm specificeert 5.600 DPI, maar dat vergeven we ze dan maar.

De Xornet heeft moeite met de test. Al bij de tweede snelheid kan hij het niet bijbenen. We zien minder dan de helft dan de gespecificeerde 2.000 DPI. Niet echt een gamingmuis dus. Hoewel 30 euro niet veel geld is, zijn er muizen die het beter doen voor iets meer geld.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business