Reviews

Just Dance 4: klassieke partytopper

Voordelen
Leuke partygame
Interessante choreografieën
Nadelen
Meer van hetzelfde
Weinig nieuwe spelmodes
Aanbevolen prijs: €49.99
Waar te koop?
Totaalscore 7
De populairste dansgame keert terug met meer dan veertig nieuwe en klassieke hits, de coolste moves en gloednieuwe features, ook op de nieuwe Wii U.

Just Dance 4: klassieke partytopper

Just Dance 4 is jouw ticket naar de beste nieuwe muziek, met meer dan veertig nummers van talloze topartiesten in een waaier aan populaire genres.

Verwacht je aan bekende hits zoals ‘Good Feeling’ van Flo Rida en ‘Moves Like Jagger’ van Maroon 5 ft. Christina Aguilera. Daarnaast telt de tracklist ook legendarische artiesten zoals Barry White en The B-52’s. Dus ook de ‘oudjes’ hebben geen excuus meer om aan de zijlijn te blijven staan.

Weinig nieuws

De muzieklijst is behoorlijk goed, maar je voelt toch dat dat alles een beetje hetzelfde aanvoelt als vorig jaar. Er zijn nog steeds de Dance Battles en de meeste nummers tellen vier verschillende routines en een spotlichtmoment voor elk teamlid.

Ook de Just Sweat-modus is terug en laat je zweten op het ritme van de muziek. Leuk om even te doen, maar er zit niet echt een plan achter om je extra te motiveren op langere termijn. Je kan enkel een gepersonaliseerd dansregime samenstellen en daarna hou je een oog op die calorieteller. In elk nummer ontdek je overigens uitdagingen. Win die allemaal en speel op die manier meer beloningen vrij. Leuk als extraatje, maar ook niet meer dan dat.Je kunt alternatieve choreografieën ontgrendelen om je favoriete nummers van spectaculaire moves te voorzien. Tel daar nog de populaire features van de vorige Just Dance-games bij op, zoals de Duet- en de Dance Mash-up-modus, en te begrijpt dat Just Dance 4 in feite hetzelfde spel is als vorig jaar, maar dan met andere liedjes. Dat betekent daarom niet dat het minder leuk is.

Verschillende platformen

Just Dance 4 verschijnt op veel consoles, maar in mijn ogen speelt het dat tikkeltje lekkerder op de Xbox 360 met Kinect. Je hele lichaam wordt hiermee herkend, waardoor elke beweging beter wordt geregistreerd. 

Miljoenen spelers hebben al dansend 2013 ingezet, neem dat maar aan. Just Dance 4 is een waardige aanvulling, maar ook niets meer. Voer voor de fans, of voor iedereen die graag actief aan het nieuwe jaar begint en de goede voornemens niet laat verwateren.

Just Dance 4 is reeds verschenen voor de Wii, PS3 en Xbox 360, en Wii U.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business