Reviews

Review: Filmpjes maken met Replay

Replay voor iOS maakt het mogelijk om in een handomdraai filmpjes en foto's te monteren tot een toonbaar geheel. De app is gebruiksvriendelijk en levert mooie resultaten.

Heel wat mensen maken regelmatig filmpjes met hun iPhone. Maar daarna gebeurt er niets meer mee. Met Replay voor iOS maak je er in een handomdraai iets toonbaars van!

Zodra je Replay toegang hebt verleend tot je filmrol, kun je foto’s en filmpjes selecteren die je wilt combineren in één videoclip. Met enkele tikjes is deze klus geklaard.

[related_article id=”160734″]

Replay schotelt je vervolgens onmiddellijk een preview voor. Indien gewenst kun je het geheel een beetje opleuken met enkele filters, een thema of wat muziek. Net zoals in de meeste videobewerkingsapps kun je uiteraard ook tekst toevoegen, fragmenten van plaats veranderen of het geluidsniveau aanpassen. Het is zelfs mogelijk om bij foto’s aan te geven waar Replay moet focussen.

Klaar? Dan kun je het clipje opslaan of delen via Facebook, Twitter, YouTube, Vimeo of Stupelfix.

Dankzij de gelikte interface is Replay erg intuïtief. De app doet wat ie moet doen het levert fraaie resultaten af. Het addertje? Standaard kun je maar één kant-en-klaar thema gebruiken. Wil je meer? Dan moet je die aanschaffen via in-app-aankopen. Eén thema maakt je 0,89 euro armer. Voor een pakketje betaal je 2,69 euro. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business