Reviews

Zes goede apps voor leesfanaten met een iPad

De iPad is een van de populairste platformen om een digitaal boek op te lezen. Wij zetten de beste apps voor je boekenlijst op een rij.

Sinds de introductie van de eerste iPad in 2010 werd de tablet al snel één van de populairste platformen om e-books te lezen. Voornamelijk dankzij de verschillende leveranciers die applicaties voor het toestel schreven.

De gemiddelde iPadgebruiker is zich echter vaak niet bewust van de eigenschappen of beperkingen van de verschillende e-bookreaders die verkrijgbaar zijn in de App Store. In dit artikel wandelen we daarom door de verschillende beschikbare platformen, zodat jij een geïnformeerde keuze kunnen maken voor de app die het beste past bij jouw lees- en levensstijl past.

[related_article id=”158901″]

Al in juni 2010 stelde Apple een aantal restricties op om vast te leggen hoe e-bookapps hun content mogen verspreiden.

Daardoor kan je in veel van de apps die in dit artikel besproken worden niet langer rechtstreeks vanuit de app aankopen doen. Ze werken dan alleen nog als ontvanger – je boeken moet je via de ingebouwde browser of via je pc aanschaffen en dan synchroniseren naar je reader.

Dit is overigens geen lange lijst van ebook-readers voor de iPad, er zijn er heel wat meer. Maar deze zes apps vormen als het ware onze shortlist.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business