Reviews

Review Pebble Time Round: Eenvoud en klasse

Voordelen
snelladen
design
combinaties
Pebble Health
Nadelen
mindere batterij
prijs
Je betaalt extra voor het design alleen
Aanbevolen prijs: €229,99
Waar te koop?
Totaalscore 8
Het nieuwste horloge van Pebble ziet er erg stijlvol uit. Om deze klasse te verkrijgen, moet je wel bereid zijn om batterijvermogen op te offeren.

Bij elke nieuwe Pebble krijgen we steeds het gevoel dat de nieuwe iteratie telkens een tikkeltje klassevoller is. De Pebble Time Round is zonder twijfel de meest stijlvolle versie die we tot dusver zagen. Eigenlijk mag je die lijn gewoon doortrekken en zeggen dat dit het stijvolste smartwatch van het moment is. Al offer je daar toch wel de troefkaart van Pebble voor op: in plaats van zes dagen batterij, haalt de Pebble Time Round er slechts twee. Toegegeven, dat is nog steeds één meer dan de concurrentie, maar het neemt toch wat van Pebbles charme weg.

[related_article id=”176821″]

Je krijgt dit wel voor een deel gecompenseerd. De Pebble Time Round ondersteunt namelijk een snellaadmodus die je op een kwartiertje opladen makkelijk de dag laat doorkomen. Een eerlijke ruil, lijkt ons. De prijs is, net als bij de oorspronkelijke Pebble Time, echter aan de hoge kant. Voor de simpelste versie betaal je 230 euro en dat kan oplopen tot 299 euro voor de meest luxueuze versie. Hoe luxueus het horloge is, hangt af van het bandje dat je erbij bestelt. Het standaardbandje is degelijk, maar wordt snel vuil en lijkt niet echt bedoeld om meer dan een jaar te overleven.

Het design ziet er zoals gezegd heel klassevol uit, al valt het meteen op dat een groot deel van de schermruimte wordt ingenomen door een brede rand. Op de witte editie staan er cijfers op de rand, zoals bij een klassiek horloge. Waar je dat voor nodig hebt op een digitaal horloge, is ons een raadsel.

Al bij al is dit smartwatch nog steeds dik de moeite voor wie de beste prijs-kwaliteit zoekt. Ook vrouwen zullen zich dit keer kunnen vinden in het design, dat elegant en fijn is. Bovendien weegt het bijna niets. Wie toch niet overtuigd is, kan uitkijken naar de Pebble Time (Steel) of de Samung Gear S2. Die laatste straalt ook klasse uit en is nog slimmer, maar komt tegen een verschrikkelijk hoge prijs.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business