Reviews

Review KEF Muo: Muzikale zandloper

Voordelen
rijke en zuivere klank
luid volume
klassiek design
Nadelen
te duur
vibreert vrij hard
Aanbevolen prijs: €349
Waar te koop?
Totaalscore 7
De KEF Muo ziet er niet alleen erg leuk uit, maar produceert ook een mooi en krachtig geluid. De prijs doet echter afbreuk aan dit kwalitatieve toestel.

Zoals de naam doet vermoeden, is de Muo geïnspireerd op de meer dan manshoge KEF Muon. Om de typerende zandlopervorm van dit immense toestel ook naar de kleinere bluetooth-speaker te brengen, werd de grille van het toestel op tactisch wijze geperforeerd. Achter de grille bevinden zich twee Uni-Q drivers, welke door KEF zelf werden ontwikkeld, en een passieve basradiator. Verder bevat de speaker twee volumeregelaars en een start- en bluetoothknop. Door de startknop langdurig ingedrukt te houden, kan je bovendien nakijken hoe lang de batterij nog mee zal gaan.

[related_article id=”177985″]

Indien je twee KEF Muo’s aanschaft, kan je deze als stereopaar gebruiken of in ‘party mode’ laten werken. In dit laatste geval zullen beide speakers zowel het linker- als rechterkanaal afspelen. Om muziek af te spelen, kan je tot tien meter ver gebruik maken van bluetooth, of een audiokabel gebruiken. Via de micro-usb-poort kan de batterij van de Muo worden opgeladen.

De Muo haalt luide volumes voor zijn grootte, maar vibreert vrij hard wanneer je de volumeknop volledig opendraait. Toch weet de speaker een degelijk geluid te produceren, met indrukwekkende bassen voor een toestel zonder een subwoofer. Ook de middenhoge en hoge klanken komen helder uit de speaker gerold en de zang klinkt eveneens zuiver.

Alles bij elkaar genomen, is de KEF Muo een speaker die degelijk presteert en er bovendien qua design erg leuk uitziet. De hoge prijs doet echter afbreuk aan dit toestel en zorgt ervoor dat concurrerende speakers wat ons betreft een streepje voorkrijgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business