Reviews

Review Wileyfox Swift

Voordelen
Solide design
Slimme Androidschil
Prima gebalanceerd
Nadelen
Batterij kan beter
Aanbevolen prijs: €179 (16 GB)
Waar te koop?
Totaalscore 7
Wileyfox is een absolute nieuwkomer op de smartphonemarkt, maar levert met de Swift een verdienstelijke telefoon af. Al heeft hij wel één grote handicap.

Wileyfox is een gloednieuw merk dat maar één doel voor ogen heeft: de markt van budgetsmartphones betreden met toestellen die veel waar voor hun geld bieden. Dat doet de Swift perfect, want dit toestel ziet er allesbehalve goedkoop uit. De ruwe achterkant met zandsteentextuur voelt leuk aan, en de rode accenten zorgen ervoor dat hij opvalt tussen de massa. De Swift werkt op CyanogenMod 12.1, een Androidversie die je toelaat om heel wat aanpassingen uit te voeren. Ideaal voor liefhebbers die wat meer willen dan wat een standaard smartphone kan bieden.

De camera schiet degelijke foto’s, met een uitstekende selfiecamera vooraan. De schermkwaliteit is uitstekend, met een extra hoge helderheid om bij zonlicht nog steeds perfect het beeld te zien. 16 GB opslag en prestaties die prima in balans liggen maken dit toestel af, maar het struikelt net voor de finish op vlak van autonomie. In onze batterijtests scoort de Swift het slechtst van allemaal, waardoor we meermaals een lader moesten zoeken bij intensief gebruik voordat de avond startte. Zonde, want met een iets betere batterij had dit een regelrechte topper geweest.

Klik hier voor een uitgebreide review van de Wileyfox Swift.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business