Reviews

Wiko UPulse review: afgeborsteld

Voordelen
Aantrekkelijk design
Vingerafdruksensor
Prijs
Nadelen
Geen multitasker
Trage sluitersnelheid
Aanbevolen prijs: €179
Waar te koop?
Totaalscore 6
De Wiko Upulse straalt klasse uit, wat we niet van elke budgettelefoon kunnen zeggen. Het design is echter het enige dat een waw-effect bij ons teweegbracht.

Deze review is onderdeel van onze grote ‘Smartphonegids 2017’ waarin we 45 smartphones hebben getest. Klik hier voor een overzicht van alle budgetsmartphones in de test.


De Wiko UPulse onderscheidt zich van veel van zijn naamgenoten door een bevallig design: relatief dun, met een achterkant van geborsteld metaal en een strakke vormgeving.

Onder de motorkap schuilen iets minder spannende specificaties. Zo gebeurde het dat de telefoon af en toe haperde tijdens het wisselen tussen apps, en niet altijd even snel ontgrendeld kon worden. Tijdens licht gebruik, zoals een doorsnee Facebook-sessie, was er overigens geen enkel probleem.

Voor de rest van de tijd bewees de Wiko UPulse zich betrouwbaar: de batterij hield het meestal de hele dag vol, en de camera neemt redelijke foto’s in de juiste lichtomstandigheden, hoewel de sluitersnelheid niet van de snelste is.

Tot slot komt het toestel met een vingerafdruksensor aan de achterkant, die nagenoeg perfect gepositioneerd is om snel je wijsvinger op de juiste plek te leggen.

De Wiko UPulse is geen topper wat de specificaties betreft, maar heeft wel een mooi design en een zacht prijsje meegekregen, wat de pijnpunten kan compenseren.


Benieuwd hoe de Wiko UPulse presteert tegenover de concurrentie? Download nu onze ‘Smartphonegids 2017’ voor een uitgebreid overzicht van specificaties en testresultaten.

[whitepaper title=”Smartphonegids 2017: kies de telefoon die bij je past” thumb_url=”https://cdn.techpulse.be/2017/12/smartphonegids_300.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/download/20171214_techpulse_smartphones”]  [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business