Tips

PDF: ICT Jaarboek 2012-2013 van Smart Business Strategies

De collega’s bij Smart Business Strategies hebben het Belgische ICT Jaarboek van 2012-2013 uitgebracht. Het is ook beschikbaar als download.

De download van het ICT Jaarboek van 2012-2013 kost vijf euro. Nu ja, je krijgt de pdf gratis als je het papieren nummer per post laat opsturen. Voor dat geld belooft Smart Business Strategies spraakmakende en gedetailleerde informatie over de ICT-markt, zoals bestedingsplannen, tevredenheid, marktaandelen en andere interessante gegevens. De cijfers worden verzameld via een exclusief marktonderzoek waar jaarlijks meer dan vierhonderd IT-bedrijven aan deelnemen. Het grootste onderzoek in zijn soort in België.

[download_file]

Rode draad in de verhalen is de cloud en alle mogelijkheden die deze nieuwe vorm van ICT-voorziening biedt. Hoe reëel die cloud in België al is, en hoe iedereen daarmee omgaat, vindt u ook in dit onovertroffen Jaarboek.

Daarnaast bevat het jaarboek een bijzonder uitgebreide directory van ICT-bedrijven in België. Opgedeeld in subdomeinen vinden de honderden bedrijven die in de Belgische IT-markt actief zijn, hier hun plaats.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business