Verjaardagen onthouden kan soms pijnlijk moeilijk zijn. iOS en Android hebben echter Facebook-integratie, maar niet iedereen wil zijn besturingssysteem aan Facebook koppelen. En dus is er ook een losse app. Afgezien van de slechte vertaling van de titel is Verjaardag Maatje een goede app om verjaardagen te onthouden. Je logt de eerste keer in met […]

Advertentie

Verjaardagen onthouden kan soms pijnlijk moeilijk zijn. iOS en Android hebben echter Facebook-integratie, maar niet iedereen wil zijn besturingssysteem aan Facebook koppelen. En dus is er ook een losse app.

Afgezien van de slechte vertaling van de titel is Verjaardag Maatje een goede app om verjaardagen te onthouden. Je logt de eerste keer in met Facebook, en al je vrienden worden toegevoegd.

Daarnaast kan je ook vrienden en familie zonder Facebook-account toevoegen aan de kalender-app. Dat doe je door rechtsboven op het icoontje te drukken en het formulier in te vullen.

[related_article id=”161563″]

Verjaardag Maatje is gratis beschikbaar in de Apple App Store. Een alternatief voor Android is bijvoorbeeld Birthday Calendar, dat een soortgelijke werking toont.


Verjaardag Maatje op iOS

Birthday Calendar op Android