Tips

12 dagen lang cadeaus van Apple

Apple geeft traditioneel tijdens de kerstperiode twaalf dagen lang gratis inhoud weg uit zijn webwinkel. Vaak gaat het om exclusieve inhoud – zoals een speciaal kerstalbum of een kerstremix van een bekend nummer.

Met de twaalf dagen-app van Apple krijg je dagelijks een push-melding met de aanbieding van de dag. Voor het tweede jaar op rij is deze aanbieding ook in België geldig: vroeger was het enkel weggelegd voor de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. In een later stadium werden ook Italië, Canada en een tiental andere landen toegevoegd.

Gedurende die twaalf dagen krijg je van Apple apps, boeken, muziek, films of videoclips die normaal niet gratis zijn in de Apple Store. Om de actie goed te beginnen heeft Apple voor vandaag echter al een kleine verrassing in petto: Let It Snow, een hit van Rod Stewart, is gratis te downloaden als videoclip.

[related_article id=”158256″]

Om Let It Snow (en toekomstige aanbiedingen) te kunnen downloaden installeer je best de 12 dagen-app van Apple. Van daar uit kan je de inhoud gratis downloaden. De actie loopt van 26 december tot 6 januari.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business