Tips

ZDNet Security Guide (gratis): Verwijder virussen

In de maand april besteedt ZDNet extra veel aandacht aan security. Dat betekent veel nieuws en tips rondom beveiliging van pc en mobiel, maar ook drie gratis downloadbare gidsen, op maat gemaakt voor het lezen op je tablet. In dit eerste deel staat virusverwijdering centraal.

Veel van onze lezers zien security als een noodzakelijk kwaad, dat vaak in de weg in de weg zit als ze in de weer zijn met hun pc, tablet of smartphone. Maar omdat steeds meer persoonlijke (lees: financiële) informatie over het internet gaat, is het van levensbelang om op de hoogte te zijn van de juiste bescherming tegen valse weblinks, botnets en slinkse Trojans.

[download_file]

We besteden daarom in april extra aandacht aan moderne securityvraagstukken, waarbij deze PDF-gidsen uitstekend van pas zullen komen. Niet alleen vind je enkele interessante achtergrondverhalen en interviews rondom recente ontwikkelingen, maar we wijzen je ook de weg naar goede gratis software die je helpen beschermen. Je kunt bovendien snel door het document springen, dankzij de interactieve links in de kantlijn.

[related_article id=”161563″]

Dit eerste deel bevat bovendien een een praktische gids die je stap voor stap helpt om af te komen van virussen die je computer onbruikbaar maken en mogelijk je bankrekening in gevaar brengen.

Omdat de PDF’s zijn geoptimaliseerd voor tablets, kun je ze rechtstreeks naar je toestel downloaden en openen met je favoriete PDF-lezer. We hebben tot nu de beste leeservaring gehad met de mobiele apps van Adobe Reader, al kun je uiteraard zelf kiezen welke app je het liefste gebruikt.

Je kunt Adobe Reader vinden in Google Play voor Android-tablets of Apples iTunes App Store voor iPads.

Uiteraard kun je de ZDNet Security-gidsen ook prima lezen op het scherm van je smartphone, laptop of desktop-pc. Als je het document wilt afdrukken, zorg dan dat je printer staat ingesteld op landschapsmodus.


Ben je op zoek naar de andere gidsen, of wil je meer leren over security, ga dan naar deze pagina.

Als je deze security guide wilt downloaden en bekijken op tablet of pc, vragen we je eerst om jezelf te registreren. Zodra je bent aangemeld en ingelogd op je account, zul je in staat zijn om de gratis PDF te downloaden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business