Tips

Skype 6.5 bèta: Verstuur videoboodschappen op Windows 7

Een nieuwe testversie van Skype laat gebruikers van Windows 7 videoboodschappen naar elkaar sturen, ook als ze niet achter hun pc zitten.

Skype, dat eerder deze week aankondigde dat het zijn diensten rechtstreeks vanuit de inbox van Outlook.com gaat aanbieden, liet afgelopen december al weten dat het zou starten met .

Net als bij een e-mail kun je een videoboodschap opnemen en dan die doorsturen naar je Skype-contact. Zodra die inlogt, kan hij het bericht bekijken wanneer het hem aankomt.

[download_file]

De nieuwe functie maakt onderdeel van de desktopversie van Skype 6.5 bèta en is voorlopig alleen toegankelijk voor gebruikers van Windows 7. Mobiele gebruikers konden de videoboodschappen al iets eerder uitproberen, nadat Skype testversies uitbracht voor iOS en Android.

[related_article id=”161452″]


De VoIP-dienst belooft dat de videoboodschappen binnenkort ook naar Windows 8 en Windows Phone zullen komen, maar wil zich niet vastleggen op een definitieve datum. Wellicht wacht het dochterbedrijf van Microsoft tot de lancering van Windows 8.1, maar het blijft opvallend om te zien dat de nieuwerweste besturingssystemen als laatste aan de beurt komen.

Volgens Skype kunnen gebruikers van Windows 8 en Windows Phone 8 de opgenomen videoboodschappen wel bekijken.

De downloadlink in dit artikel leiden je direct naar de nieuwste bètaversie van Skype. Houd er rekening mee dat je Adobe Flash nodig hebt om de boodschappen te kunnen opnemen en dat de definitieve versie waarschijnlijk beperkingen zal hebben voor gratis gebruikers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business