Tips

Tip: Download proversie Kingsoft Office 2013 gratis

KingSoft maakt, wat ons betreft, een van de beste gratis alternatieven voor Microsoft Office van het moment. En het geeft vandaag tijdelijk zijn professionele versie weg, dus wees er snel bij.

We hebben al eens eerder geschreven over alternatieven voor Office 365, zowel in de browser als op de desktop. Een van de pakketten in de laatste categorie, het Chinese KingSoft Office, sprong er destijds uit als veelbelovend en de makers brachten onlangs hun 2013-versie uit.

Nu is KingSoft Office Free 2013 op zichzelf al een uitstekend pakket, maar via de website Giveaway of the Day kun je tijdelijk de professionele versie in huis halen, waar je normaal gezien 30 dollar voor moet neertellen. Die uitvoering bevat onder meer een macrobewerker en andere geavanceerde bewerkingsfuncties die je moet missen in de gratis uitvoering. Wat je sowieso krijgt: een tekstbewerker, spreadsheetprogramma en software voor het maken van (PowerPoint)-presentaties

[download_file]

Houd er goed rekening mee dat het tijdelijke aanbod geldt voor een licentie van een jaar, waarna je ofwel 30 dollar moet betalen voor een nieuwe jaarlicentie of 70 dollar neertelt voor de ongelimiteerde versie. Als je de extra functies in de Pro-versie niet kunt missen, is dit een optie. Maar het is net zo goed mogelijk om de betaalde versie te verwijderen en in plaats daarvan de gratis versie te installeren.

Wat kun je onder meer verwachten van dit pakket? Getabde documenten, de mogeljkheid om te schakelen tussen een kloon van het nieuwbakken Office-functielint of een meer klassieke interface. Er is ook een leuke functie voor paragrafen waarmee je snel lijnafstand en inspringen kunt aanpassen.

Ruil luxe in voor prijsvoordeel
KingSoft Office 2013 is zeker niet zo luxe als Office 365, maar het kan uitstekend samenwerken met Microsofts documentformaten en de gratis versies is voor de meeste thuisgebruikers prima geschikt. Als je dus kunt leven zonder Outlook, apps en cloudopslag haal je een uitstekende kloon in huis. Bovendien kun je tijdelijk een jaar lang extra functionaliteit gebruiken.

Wij verwijzen je op deze pagina naar de correcte downloadpagina van Giveaway of the Day. Zorg dat je daar op de blauwe onderstreepte link ‘Download Kingsoft Office Suite Professional 2013 now’ klikt, die midden op de pagina staat. In het archiefbestand wat je nu zult downloaden, zit ook een txt-bestandje, met daarin je licentiecode.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business