Tips

Altijd met de nieuwste functies browsen

Chrome Canary is Google Chrome op steroïden: de browser krijgt bijna elke dag nieuwe functies en updates.

De meeste internetters willen dezelfde dingen van hun browser. Hij moet snel zijn, duidelijk en eventueel met plug-ins overweg kunnen. Maar een browser moet bovenal betrouwbaar zijn.

Maar wat als je prioriteiten anders liggen, wat als je wil browsen op het scherp van de snee en altijd de nieuwste functies wil benutten nog voor ze echt uit zijn? Dan heb je niet genoeg aan een klassieke Firefox of Chrome, wat jij nodig hebt is Chrome Canary.

[related_article id=”158901″]

Chrome Canary is speciaal bedoeld voor de techneut die direct up-to-date wil zijn, alsook voor ontwikkelaars. De browser wordt bijna dagelijks geüpdatet met allerhande verbeteringen en functies, ruim voor ze in de klassieke versie van Chrome terechtkomen.

Niet stabiel
Voor die blik op de toekomst betaal je uiteraard een prijs: Canary is lang niet zo stabiel als zijn saaiere, oudere broer. Het zou goed kunnen dat je Canary Browser er na een update de brui aan geeft voor de rest van de dag. Daarom kan je Chrome Canary perfect naast de klassieke Chromebrowser installeren. Zo schakel je simpelweg terug over naar de oude browser als er iets misloopt met de nieuwe.

Het verschil tussen beide browsers is duidelijk in het icoontje. De klassieke Chrome heeft de Googlekleurtjes, terwijl Canary er uitdagend goud uitziet.

Op extra functies en dagelijkse updates na verschilt Canary niet echt van je oude browser. Inloggen met Google gaat nog steeds en alle vertrouwde functies zijn aanwezig. Tenzij ze vervangen worden door een nieuwe, spannende update natuurlijk, en dan ben jij als eerste mee.

Chrome Canary download je via deze website.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business