Tips

Download gratis de Executive Guide over het efficiënte datacenter

Cloud of niet, bedrijven doen vandaag heel veel inspanningen om hun eigen datacenter efficiënter te doen werken. Lees er alles over in deze gratis gids.

Cloud of niet, bedrijven doen vandaag heel veel inspanningen om hun eigen datacenter efficiënter te doen werken. Een van de betrachtingen hierbij is om de beschikbare oppervlakte zo goed mogelijk te benutten.


Datacentertransformatie is de naam van deze trend. Veel bedrijven kijken hier naar, en andere zijn ermee bezig. Wij helpen hen met een gratis seminarie op dinsdag 24 juni. En met deze gratis executive guide.

Deze guide bevat een interessant overzicht van de stand van zaken rond de toekomst van het datacenter, en servers in het bijzonder, gebracht in mensentaal. 

Naar aanleiding van ons seminarie over virtualisatie en datacenters van 24 juni bieden we u deze executive guide gratis aan.  In deze guide, via onze collega’s van ZDNet.com, helpen we alvast om uw strategie rond uw toekomstig datacenter te bepalen. Wij zien u graag op ons seminarie.
 
 

Download onze Executive’s Guide to Microservers in the Datacenter via deze link.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business