Tips

Download gratis het ICT-Jaarboek: deel 4

Speciaal voor ons seminarie over de cloud op 30 september bieden wij je het bekende ICT-Jaarboek aan als gratis download.

Speciaal voor ons gratis seminarie over de cloud op 30 september bieden wij je het bekende ICT-Jaarboek aan als download, in zes delen.

In dit vierde deel van het ICT-jaarboek lees je alles over IT-diensten. Hoe tevreden zijn bedrijven over hun dienstenleverancier? Welke onderdelen van hun IT besteden ze het meest uit? En wat zijn de marktaandelen in outsourcing in België van HP, IBM, Realdolmen en de andere?  Hoe zit het met offshore en nearshore?

Verder besteden we aandacht aan de opmars van cloud en de gevolgen ervan voor serviceproviders. We kijken naar de rol van de servicedesk anno 2014 (en of die niet is voorbijgestreefd). En we polsen bij CIO’s naar hun aanpak rond outsourcing, offshore en IT-frameworks.

Je kunt het vierde deel van het ICT-Jaarboek hier downloaden.

Op 30 september verzorgen Smart Business en ZDNet.be een gratis seminarie over Cloud en Marketing Automation. Meer info over dit seminarie en over onze populaire seminariereeks vind je op: www.businessmeetsit.be .

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business