Tips

Download: nieuwe Gmail beheert al je e-mailaccounts

Googles nieuwe Gmail-app kan nu worden gedownload en biedt ook ondersteuning voor Exchange, Outlook en andere e-mailaccounts.

De nieuwe Gmail-app voor Android is klaar en Google is al bezig met het uitrollen hiervan. Nieuw is het ondersteunen van meerdere e-mailaccounts zoals Outlook.com, Exchange, Yahoo en AOL.

De nieuwe Gmail-app is ontwikkeld voor Android 5.0 Lollipop en dat zie je terug in het Material Design. Handig is het feit dat de nieuwe Gmail-app nu ook ondersteuning biedt voor Exchange en imap, waarmee de applicatie breder inzetbaar is als algemene e-mailapplicatie. Je kunt nu inloggen met je Outlook.com-, AOL- of Yahoo-account, aldus Android Police.

[download_file]

Hoewel de nieuwe Gmail-app geleidelijk naar Androidtoestellen wordt uitgerold, hoef je niet noodzakelijk te wachten tot jouw apparaat aan de beurt is. Onder aan dit artikel bieden we het apk-bestand aan waarmee je de app handmatig kan installeren. Je moet dan wel in je instellingen toestaan dat apps van onbekende bronnen – niet de Play Store – op je toestel mogen worden geïnstalleerd. Wil je ook ondersteuning voor Exchange, dan moet je eveneens deze apk installeren.

[related_article id=”158901″]

Onlangs bracht Google nog Inbox uit, die in je Gmail bijvoorbeeld soortgelijke berichten moet groeperen en belangrijke informatie uit mails moet halen, zoals vluchtgegevens of aanvangsuren van evenementen. Deze app is echter alleen via Google aan te vragen en ondersteunt tot nu toe alleen Gmail.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business