Tips

LastPass lanceert digitale kluis voor Mac

Wachtwoordbeheerder LastPass lanceert een digitale kluis voor Mac om al je gevoelige data veilig in op te bergen.

Wachtwoordbeheerder LastPass komt eindelijk naar de Mac. Tot nu toe waren enkel de browserextensies beschikbaar op het platform. De app heeft een aantal handige hulpmiddelen voor gebruikers om persoonlijke informatie op te slaan. Het is een digitale kluis waarin je inloggegevens kwijt kunt, maar ook creditcardnummers, financiële informatie en andere belangrijke data. 

Snel zoeken met "Quick Search" is een van de grootste opties in LastPass op de Mac. Gebruikers kunnen eenvoudig zoeken op websites of sleutelwoorden om inloggegevens of beveiligde notities op te vragen. Deze kunnen dan opgeroepen worden in de standaard browser. De gebruikersnaam en het wachtwoord worden automatisch ingevoerd.

[related_article id=”161920″]

“Met de toetsenbordsnelkoppeling voor Quick Search kunnen gebruikers binnen enkele seconden toegang krijgen tot een online account, zonder dat ze zich daarbij zorgen hoeven te maken dat deze gevoelige informatie risico loopt”, stelt LastPass. “Deze opties bieden een inlogervaring zonder ergernis en een betere integratie op de Mac.”

Een andere handige functie is "Security Check", waarmee gebruikers de sterkte van hun wachtwoorden kunnen analyseren. De applicatie biedt ook offline toegang tot de wachtwoordkluis en synchroniseert automatisch tussen toestellen wanneer je opnieuw online gaat.

Je kan LastPass gratis downloaden in de Mac App Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business